Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gnohere : "Nu înțeleg de ce mă înjură unii suporteri".

[starttext]




Gnohere


Gnohere le transmite suporterilor lui Dinamo că nu au motive să îl înjure, așa cum s-a întâmplat la meciul din "Ștefan cel Mare", cu Poli Iași.


"S-au spus anumite lucruri despre mine și antrenorul Rednic, că el ar fi vrut să mă trimită la Steaua. Este greșit. Eu nu am vorbit cu Rednic despre Steaua și nu cred că voi vorbi. 

Nu înțeleg de ce unii suporteri mă înjură. Nu eu i-am spus domnului Becali să facă o ofertă", a spus Gnohere pentru Dolce Sport.

"Eu nu am vorbit (n.r. cu cineva de la Steaua). Sunt sub contract cu Dinamo și nu este normal", a adăugat el.

"În acest moment trebuie să muncesc pentru a reveni la prima echipă și să nu las colegii într-o astfel de situație", a mai spus Gnohere.











sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii