Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Revenirea lui Gnohere la prima echipă nu depinde de noul contract: "Sper ca exilul să fie scurt"

[starttext]







Harlem Gnohere poate reveni la prima echipă a lui Dinamo şi în cazul în care nu-şi va prelungi actuala înţelegere, însă ultimul cuvânt îl au finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi antrenorul Ioan Andone, afirmă directorul sportiv al alb-roşiilor, Ionel Dănciulescu.

""Bizonul" este în continuare la echipa a doua. Sper ca acest exil să fie cât mai scurt. Eu îmi doresc să revină la prima echipă.

Indiferent dacă va semna sau nu prelungirea, va reveni în lotul primei echipe. Depinde mult de nea Ando și de domnul Negoiță", a declarat Dănciulescu, înaintea meciului dintre Viitorul şi Dinamo, din etapa a noua a Ligii 1.

În privinţa negocierilor dintre cele două părţi, oficialul dinamovist susţine că nu există noutăţi.

"Deocamdată nu s-a întâmplat nimic nou. Nu am mai negociat, vom vedea ce va fi", a precizat Ionel Dănciulescu.

Gnohere a marcat patru goluri în şapte prezenţe în acest sezon, în Liga 1.



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii