Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un nou debut pentru Dinamo. ”Face parte din lot. Este pregătit, e la un nivel foarte bun”


[starttext]









May Sphiwe Mahlangu, internaționalul din Africa de Sud transferat de Dinamo în această varaă, poate debuta pentru ”câini” în partida de sâmbătă, cu Concordia Chiajna.

Anunțul că mijlocașul de 27 de ani va putea evolua în primul joc pentru Dinamo a fost făcut chiar de tehnicianul alb-roșiilor, Ioan Andone.

“Pentru meciul cu Concordia Chiajna am tot lotul valid. O noutate în lot este May, care va face parte dintre cei 18 jucători. Nu ştiu dacă va juca de la început, pentru că nu a apucat să joace nici măcar un amical până acum. Dar e pregătit fizic, e la un nivel deosebit”, a declarat Ioan Andone, într-o conferință de presă.

Andone își avertizează jucătorii înaintea partidei cu Chiajna și spune că obiectivul echipei pe care o conduce este acela de a obține 6 puncte din următoarele meciuri.

”Ne aşteaptă un meci greu, prin prisma meciului Concordiei cu Botoşaniul, pe care l-a pierdut. Am văzut meciul, o echipă bună, un 4-4-2 cu doi atacanţi buni, cu mare experienţă, Pena şi Constantinescu. Trebuie să avem grijă şi la Pena şi la Constantinescu. Pena e unul dintre cei mai buni atacanţi la jocul aerian.

Dacă vom reuşi să facem şase puncte în următoarele două partide, cu Concordia şi Botoşani, suntem acolo. Ăsta ne e obiectivul. Am şi spus că dacă facem şapte puncte din 3 meciuri până când se va întrerupe campionatul e în regulă. Deşi puteam să ne gândim la 9 puncte”, a mai spus Andone.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii