Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rotariu a vorbit despre un eventual transfer la Steaua. "Cu tot respectul spun asta"

[starttext]








Unul dintre cei 4 căpitani ai lui Dinamo, Dorin Rotariu, a declarat că îşi doreşte victoria în partida cu Viitorul de marţi, din deplasare, pentru ca formaţia alb-roşie să se menţină pe locurile fruntaşe ale clasamentului.

"Este un meci cu trei puncte în joc în care se întâlnesc două echipe bune. Noi ne dorim victoria pentru a ne menţine acolo sus (n.r. - în clasament), să nu mai avem accidente precum cel din meciul cu ASA Târgu Mureş. Suntem la Dinamo pentru a îndeplini obiective măreţe şi pentru asta trebuie să o luăm pas cu pas", a spus Rotariu.

Referitor la zvonurile conform cărora ar urma să fie transferat la gruparea rivală Steaua, Dorin Rotariu a afirmat: "Au fost multe ştiri pe acest subiect. Pentru mine e un subiect închis. Dacă fiecare om spune că mă vrea la Steaua nu pot să comentez eu. Cu tot respectul spun, nu am nimic cu cei de la Steaua, dar eu îmi văd mai departe de drumul meu la Dinamo. Sunt de ceva timp aici şi nu m-am gândit niciodată să plec la Steaua".

În urmă cu doi ani, Dorin Rotariu s-a aflat în centrul unui scandal între Dinamo şi Steaua, după ce oficialii grupării din Ştefan cel Mare au aflat că fotbalistul este impresariat de Anamaria Prodan, nimeni alta decât soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf. La presiunile şefilor formaţiei roş-albe, dar şi ale suporterilor, mijlocaşul a susţinut că a rupt contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan, însă asupra acestui lucru planează şi acum semne de întrebare.

Prezent la conferinţa de presă, fundaşul dinamovist Steliano Filip a declarat că se aşteaptă la un meci dificil marţi seara. "E un meci greu, în deplasare, pe care toţi ne dorim să-l câştigăm. Ştim ce ne aşteaptă pentru că Viitorul este o echipă valoroasă cu un antrenor foarte bun. Noi sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte de acolo", a afirmat fundaşul.

Convocat la prima reprezentativă pentru partidele cu Armenia şi Kazahstan alături de colegul său Dorin Rotariu, Filip speră ca în viitor să fie selecţionaţi mai mulţi jucători de la Dinamo. "E o mândrie şi o onoare să fiu convocat la echipa naţională. Sper să jucăm cât mai bine acolo şi în viitor să fim cât mai mulţi de la Dinamo la echipa naţională. Nu ştiu dacă voi fi din nou titular, îmi doresc să joc bine cu Viitorul şi Chiajna, să fiu sănătos şi atunci sunt convins că voi juca", a precizat Steliano Filip.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii