Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Discuţie finală Andone - Gnohere? "Pe mine nu mă interesează prelungirea contractului"

[starttext]






Harlem Gnohere este aproape să revină la prima echipă, după perioada de "exil" de la Dinamo II. Andone a dezvăluit că va avea, cel mai probabil în această seară, o întrevedere cu cel poreclit "Bizonul", în urma căreia va lua decizia definitivă.

Fără atacantul francez, Dinamo a avut mari probleme în ofensivă, atât cu Viitorul, cât şi contra Chiajnei. Oficialii speră că vârful şi-a învăţat lecţia şi sunt gata să îi ofere o nouă şansă, chiar dacă acesta nu pare dispus în continuare să îşi prelungească înţelegerea scadentă vara viitoare.

Tehnicianul din Ştefan cel Mare a admis faptul că va avea o întâlnire faţă în faţă cu atacantul, care a impresionat în această perioadă la echipa a doua (vineri a reuşit o triplă). În măsura în care acesta arată că e concentrat 100%, Andone pare dispus să îl integreze din nou în lotul echipei mari.

"Pe mine nu mă interesează prelungirea contractului, astea nu sunt problemele mele. L-am chemat la Săftica să am un dialog cu el, să vedem dacă e în regulă. Vreau să văd dacă e sau nu e cu capul la Dinamo", a spus tehnicianul, pentru sport.ro.

Gnohere a fost golgheterul lui Dinamo sezonul trecut, cu 12 reușite în campionat și a fost curtat insistent de rivala Steaua în finalul campaniei de transferuri din august. 4 goluri a înscris jucătorul de 28 de ani şi în această campanie.

"Eu dorm bine noaptea", a spus Gnohere după partida de vineri, de la Dinamo II, semn că nu are ce să îşi reproşeze în raport cu formaţia din Ştefan cel Mare.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii