Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone a stabilit strategia echipei în meciul cu FC Botoșani: "Noi vom juca acolo să nu primim gol, asta e problema mea"

[starttext]



andone


Antrenorul celor de la Dinamo, Ioan Andone, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în partida cu FC Botoşani echipa sa va juca astfel încât să nu primească gol, având în vedere că adversarii au atacanţi redutabili.


Pentru partida de la Botoşani, Andone are tot lotul valid, după care şapte dinamovişti vor pleca la loturile naţionale: “Am decis să plecăm cu două zile mai devreme spre Botoşani pentru că altfel nu aveam cum să facem deplasarea. La Suceava ajungeam numai vineri noapte, la ora 12.00, şi atunci am hotărât să plecăm cu o zi înainte la Iaşi şi de la Iaşi am găsit cursă. 

E o echipă cu jucători tineri, bună, pe care au făcut-o în acest an, cu un jucător interesant, Barbosa. Au soluţii. Eu cred că va fi un meci dificil, suntem două echipe cu acelaşi număr de puncte, cu atacuri dintre cele mai bune din ţară. Noi vom juca acolo să nu primim gol, asta e problema mea. Jucătorii s-au antrenat foarte bine.

Ne antrenăm mâine acolo. Am tot lotul valid, nu am jucători accidentaţi. După acest meci vine întreruperea şi am şapte jucători convocaţia la echipe naţionale. Ieri, i-a venit şi lui May convocarea la naţionala Africii de Sud. Adam Nemec avea, Filip şi Rotariu şi cred că trei vor fi la tineret, Nedelcearu, Olteanu şi probabil Popa, din ce ştim noi”.

Partida FC Botoşani – Dinamo, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30, pe Stadionul Municipal din Botoşani. 

Dinamo va juca săptămâna viitoare, joi, un meci amical cu echipa bielorusă, Dinamo Brest: “Programul e bătut în cuie şi pentru săptămâna viitoare, cu meci amical la Dinamo Brest în Bielorusia. Plecăm miercuri şi ne întoarcem vineri, iar joi seară, la 19.00 e meciul, inaugurarea unei baze. Ne doream un meci în străinătate, chiar ne prinde bine”.

sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii