Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone, după ce suporterii i-au cerut să plece: "Nu fanii mă dau afară, ci Negoiță!"

[starttext]









Dinamo a înregistrat astăzi a doua înfrângere în acest sezon, 0-1 cu Concordia Chiajna, iar fanii i-au cerut demisia lui Ioan Andone, însă tehnicianul "câinilor" asigură că nu va renunța.

"Suntem obligați să câștigăm meciul care vine. Încă nu știu de ce am pierdut. Reacția fanilor a fost normală, sunt supărați cum suntem și noi, îi înțelegem și punem capul în pământ. Am jucat prost, a fost o partidă foarte proastă. Sperăm să fie un meci accident.

Ei pot cere demisia. Dacă nu voi câștiga campionatul și nici măcar nu prind locul 2, voi pleca, ăsta e obiectivul meu. Nu fanii mă dau afară, ci Negoiță", a declarat Ioan Andone la DigiSport. 

Antrenorul lui Dinamo susține că a preferat să-i treacă pe Romera și Nedelcearu pe bancă din cauza oboselii și a vorbit și despre situația lui Gnohere, trimis la echipa a doua. 

"Romera și Nedelcearu au fost integraliști și era normal să-i mai odihnesc, am preferat să-l aduc pe Hanca. Nu e niciun gând să plece Romera, se pregătește excepțional, mai are doi ani de contract. 

Știu ce se întâmplă la echipa a doua, voi avea un dialog luni cu Gnohere. Poate că îi stă capul din nou la Dinamo", a adăugat Andone.


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii