Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii se tem de arbitraj la meciul cu Viitorul: "În ultimele două etape am fost privați de două penalty-uri"

[starttext]






Dinamo va juca în această seară pe terenul celor de la Viitorul, într-unul dintre derby-urile etapei. Partida va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, a vorbit despre meciul cu Viitorul și a spus că vrea ca partida să fie decisă de jucători, nu de arbitraj.

"Ne așteaptă un meci foarte dificil în această seară. Sperăm să vorbim doar despre fotbal după meci, nu de arbitraj. În ultimele două etape am fost privați de două penalty-uri. Într-un meci a contat, iar în celălalt a câștigat. Nu cerem ajutorul nimănui. Vrem doar ca arbitrajul să fie echidistant și ca meciul să fie decis doar de fotbaliști.

Sper să învingem diseară, deși jucăm cu un adversar redutabil. Și noi și Viitorul jucăm un fotbal ofensiv și sigur va fi un spectacol agreabil", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Partida din această seară va fi arbitrată de Cătălin Popa, din Pitești.


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii