Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Veste bună pentru fanii lui Dinamo: "Sunt şanse să rămân şi din vară"

[starttext]






Antun Palici, unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la Dinamo, se află în utlimul an de contract cu formaţia alb-roşie.

Mijlocaşul croat a vorbit despre situaţia sa şi a spus că ar putea să continue şi din vară, în funcţie de oferta pe care şefii i-o vor face.

"Sunt şanse mari să rămân aici. Nu este ceva dificil. Sunt încă aici, mai am un an de contract. Şi eu şi Gnohere avem şanse de a rămâne, dar asta depinde de cum gândeşte fiecare.

Echipa este cea mai importantă şi niciun jucător nu ar trebui să fie mai presus. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut, nu să vorbim de lucrurile neimportante care se întâmplă în jurul nostru", a spus Palici la conferinţa de presă, potrivit Dolce.

Palici, 28 de ani, a venit la Dinamo în vara lui 2015 şi a devenit om de bază la echipa alb-roşie. Acesta a jucat 47 de meciuri pentru echipa alb-roşie şi a marcat de şase ori, oferind 14 pase de gol.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii