Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii au participat la o ședință foto. Gnohere a fost în centrul atenției VIDEO

[starttext]




dinamovisti



Pentru ca poza de grup sa iasa cat mai reusită, alb-rosii, in frunte cu Andone, au ascultat cuminti indicatiile de pe margine.

Revenit la echipa, Gnohere a fost tot un zambet. 

Nu la fel de bine dispusi au fost dinamovistii dupa ultimul meci. Jucatorii au promis insa ca si vor lua revansa in partida cu Botosani. Se asteapta mult de la Gnohere.

"Este un atacant bun, toată lumea știe acest lucru și noi știm că poate marca. Asta este important pentru echipă și acum că s-a întors sper să dea 100% pentru echipă și să marcheze goluri pentru noi", a declarat Azer Busuladzic.








sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii