Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gnohere: "Nu e problema mea dacă Andone și Negoiță nu vin să vorbim. Eu dorm bine seara"

[starttext]



Gnohere


Exilat la echipa secundă a lui Dinamo, Harlem Gnohere a declarat că în ultima vreme nu a discutat nici cu antrenorul Ioan Andone, nici cu finanțatorul Ionuț Negoiță.


"Nu am vorbit cu Ioan Andone în ultimul timp. Nu am vorbit cu el, nici cu domnul Negoiță. Cu nimeni. 

Nu este problema mea dacă ei nu vin să vorbim. Eu dorm bine seara, aşa că nu este nicio problemă", a explicat Gnohere.

Gnohere a fost trimis la Dinamo II în urmă cu o săptămână, din cauza faptului că a refuzat să își prelungească înțelegerea cu gruparea din "Ștefan cel Mare".

Contractul atacantului cu Dinamo expiră în vara lui 2017. În iarnă intră în ultimele 6 luni de contract și poate negocia cu orice club.

4 goluri și 2 pase de gol are Harlem Gnohere în tricoul lui Dinamo, în actualul sezon, în 9 meciuri (campionat și Cupa Ligii).


sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii