Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone este impresionat de un dinamovist: "Nu cred că a jucat vreodată așa! Poate ajunge la națională"

[starttext]








Vali Lazăr este jucătorul preferat al lui Ioan Andone, iar mijlocașul a fost titular în fiecare meci din Liga 1.

La începutul sezonului, Andone i-a transmis lui Lazăr că va fi titular incontestabil și că se va baza pe el în fiecare meci. Fotbalistul i-a răsplătit încrederea și a avut evoluții foarte bune.

Antrenoul lui Dinamo a declarat că este impresionat de jocul prestat de fotbalistul de 28 de ani și a spus că nu se aștepta să evolueze atât de bine.

"Lazăr joacă la un nivel înalt și este constant. Nu mă așteptam să joace așa bine și la un nivel atât de ridicat. Eu cred că poate fi o soluție pentru echipa națională.

Are și o viteză foarte bună. Nu cred că a mai jucat vreodată în cariera lui atât de bine și atât de constant", a spus Andone la conferința de presă.

În cele opt meciuri din acest sezon de Liga 1, Vali Lazăr a dat patru goluri și a oferit trei pase de gol.

6,63
este media notelor primite de Lazăr în acest sezon



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii