Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Interviu Ioan Andone dupa meciul cu Iasul ( 3-1 )

[starttext]


andone



"Am făcut o partidă bună, cu toate că am avut 4 schimbări față de meciul de la Tg. Mureș. Sunt mulțumit de Maric și Nemec, ei trebuie să se acomodeze ușor-ușor. Am avut ceva probleme în a doua repriză, pentru că ei au schimbat în 4-4-2. Mai avem probleme pe care trebuie să le rezolvăm.

Nistor va rămâne căpitan. E rămân, poate să vorbească și cu arbitrii, poate să-și încurajeze colegii. I-am explicat și lui Palic decizia mea. Nistor a mai fost căpitan și la Pandurii. Cel puțin doi ani rămâne aici, vrea să câștige trofee cu Dinamo. Nemec nu se aseamănă cu Gnohere, asta ne obligă să ne schimbăm jocul de atac. Dacă Gnohere e cu gândul la Dinamo... eu mereu îmi doresc jucători buni. Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare", a declarat Andone la Dolce Sport.

Replică pentru Toșca: "Lui Toșca o să-i aduc persoana care mi-a spus că vrea să vină la Dinamo. Să nu vorbească astfel despre mine".








sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii