Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lazăr, asul din mâneca lui Andone! Omul momentului la Dinamo

[starttext]






La 27 de ani, Vali Lazăr traversează probabil cea mai bună perioadă a carierei sale! Mijlocașul a ajuns la 5 goluri și 3 assist-uri în cele 9 meciuri disputate în acest sezon în toate competiţiile și se simte excelent sub comanda lui Ioan Andone.

"E diferență mare între oamenii care conduceau anul trecut și cei care conduc acum. Mă bucur că reușesc să înscriu, oamenii care m-au crezut un jucător ratat să vadă că nu e așa cum credeau ei", a spus Lazăr, cu trimitere directă spre Mircea Rednic, care l-a împrumutat la Concordia Chiajna, în sezonul trecut.

"Dacă evoluează așa și ajunge la echipa națională, măcar să rămână până în vară. Nu cred că vrea să plece. Lumea mi-a spus să ai grijă la el că îți fură ochii. Azi a fost cel mai bun jucător", și-a lăudat Andone jucătorul, pe care chiar el l-a adus la Dinamo, de la Sportul, în 2013.

Cu Viitorul, Vali Lazăr a deschis scorul în minutul 17, însă Dinamo a păstrat avantajul doar până în minutul 84, când Nimely a stabilit scorul final, 1-1. Este al doilea meci consecutiv în care Lazăr înscrie, după partida cu CSM Poli Iași, atunci când mijlocașul a punctat o dată în poarta lui Grahovac, iar Dinamo s-a impus la două goluri diferență, 3-1.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii