Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Interviu Gnohere ( 27.09.2016 )

[starttext]




gnohere



Atacantul francez nu a acceptat până în acest moment oferta roș-albilor de prelungire a contractului scadent vara viitoare.

"Nu am acceptat. M-am gândit la ceea ce s-a întâmplat cu mine. Este bine să te desparți în relații bune, iar în afară de acest lucru mintea mea nu e la plecare, este la Dinamo.

Știam că mi-am făcut treaba. I se poate întâmpla oricui să rateze lovituri de la 11 metri, să aibă evoluții mai puțin bune", a declarat Gnohere pentru Dolce Sport.

Despre relația cu Ionuț Negoiță: "Nu sunt supărat pe el, nu cred că sunt supărat pe el. Cred că fiecare jucător merită respect. Mi-ar fi plăcut să am parte de mai multă atenție pentru că în perioada de transferuri am avut, între ghilimele, oferte importante și nu m-a lăsat să plec.

Odată ce perioada de transferuri s-a încheiat și nu mai puteam semna și-a schimbat discursul. Toate acestea m-au deranjat puțin, dar nu am probleme cu președintele și nu cred că voi avea".

"Domnul Andone mi-a spus să fiu concentrat, fie că voi juca, fie că voi fi pe bancă. Mereu să dau totul.

Cei care cred că mă gândesc doar la bani, este părerea lor. Dar în urmă cu o lună, când am avut oferta din Spania, am vrut să plec acolo pentru că ar fi fost un progres în cariera mea. Apoi, la începutul sezonului au fost oferte din Qatar, Arabia Saudită, oferte bune, și nu am acceptat. Deci, nu accept doar pentru bani. Vreau să progresez în carieră. Dinamo mi-a oferit șansă să mă fac cunoscut în alt campionat și în toată România", a mai spus Gnohere.












sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii