Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Posibilă revenire spectaculoasă în fruntea lui Dinamo: "O să vorbesc cu domnul Badea". Buget uriaş anunţat

[starttext]






Proiectul "New Dinamo" al lui Negoiţă pare a fi un eşec, iar patronul clubului a dat senzaţia că e mai decis ca niciodată să renunţe la acţiuni.

Deşi mulţi şi-au exprimat rezerva în privinţa apariţiei unor investitori, Vasile Turcu a făcut un anunţă puţin scontat, în direct la Digi Sport Matinal. Fostul acţionar al "câinilor" a dezvăluit că urmează să aibă o întâlnire cu Nicolae Badea, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului, pentru a discuta în ce măsură este oportun să răscumpere clubul. Celor doi ar urma să li se alăture şi alţi oameni de afaceri potenţi financiar, după modelul patentat în deceniul trecut.

"Nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu domnul Negoiţă. Dar o să discut cu domnul Badea, poate reuşim să ne strângem câţiva acţionari şi să preluăm clubul. Trebuie să formăm un grup de 4-5 inşi, să punem fiecare câte două milioane de euro pe an. Aşa, s-ar crea un buget de 10 milioane, care e suficient pentru România în momentul actual. Ne gândim, dar să vedem, pentru că din fotbal nu scoţi bani. Dacă intrăm, suntem decişi să facem treabă, nu poţi să te joci cu un club ca Dinamo", a spus Turcu, la Digi Sport Matinal. 

130-135 milioane euro a fost averea maximă a lui Turcu, în 2010, conform Forbes.

Întrebat dacă, în măsura în care Nicolae Badea nu va răspunde pozitiv la această iniţiativă, ia în calcul să investească singur, Turcu a spus: "Nu am bani să susţin echipa pe cont propriu. La Dinamo trebuie investiţii majore, cu un buget de 4-5 milioane de euro anual nu ai ce face. Domnul Negoiţă nu şi-a dat seama că Dinamo e un club prea mare".

Cu Badea, Borcea și Turcu în conducere, Dinamo a ţinut aproape în trecut aproape mereu, luptându-se pentru titlu. În 2007, roș-albii au cucerit ultimul campionat, reușind și o calificare până în 16-imile Cupei UEFA în acel an.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii