Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone a prefațat duelul cu Viitorul: "Am văzut ce a decis Hagi" » De ce se teme antrenorul și cum va arăta primul "11" al lui Dinamo

[starttext]








Dinamo va juca mâine pe terenul celor de la Viitorul, într-una dintre cele mai așteptate partide ale etapei. Partida va începe la ora 20:30 și va fi în direct la DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone a prefațat duelul cu echipa lui Hagi și a spus că speră ca gazonul să nu le pună probleme jucătorilor săi și că știe că îl așteaptă un meci greu.

"Meciul de mâine este foarte important. Mergem să câștigăm pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Știm că ne va fi greu pentru că întâlnim Viitorul când trece printr-o perioadă bună. Am văzut o echipă bună în meciul cu FC Botoșani. A avut un început de campionat mai ezitant, dar și-a revenit. Va fi un meci frumos și spectaculos. Hagi are jucători buni. Am văzut că l-a odihnit pe Răzvan Marin în ultimul meci ca să fie în formă cu noi.

Este bine că avem tot lotul valid. Nu avem nici accidentați și nici suspendați. Sperăm să fie un teren bun de joc pentru că văd că s-a schimbat vremea.

Noi căutăm să construim ceva și să avem o construcţie sănătoasă, chiar dacă mai sunt şi înfrângeri", a spus Andone la conferința de presă.

Echipa probabilă Dinamo: Brănescu - Romera, Marici, Nedelcearu, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Palici - Rotariu, Nemec, V. Lazăr



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii