Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Palic a vorbit pentru prima dată despre viitorul său la Dinamo. ”Depinde de cum gândește fiecare!”

[starttext]






Antun Palic (28 de ani) a vorbit joi pentru prima dată despre situația sa contractuală de la Dinamo. Mijlocașul croat va intra de la 1 ianuarie 2017 în ultimele șase luni de contract cu roș-albii, la fel ca și Gnohere, atacant dorit insistent de către cei de la Steaua.

Mijlocașul ”câinilor” a spus că sunt șanse importante ca el să semneze prelungirea actualului angajament, dar că nu depinde numai de el.

”Sunt şanse mari să rămân aici. Nu e ceva dificil. Sunt încă aici, mai am un an de contract. Şi eu şi Gnohere avem şanse de a rămâne, dar asta depinde de cum gândeşte fiecare. Însă echipa este cea mai importantă şi niciun jucător nu ar trebui să fie mai presus. Trebuie să ne concentrăm fiecare pe ce avem de făcut, decât să vorbim de lucrurile neimportante care se întâmplă în jurul nostru”, a spus fotbalistul.


Partida FC Botoşani – Dinamo, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30, pe Stadionul Municipal din Botoşani, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.


Dinamo nu trece printr-o perioadă foarte bună în acest moment, dar Palic spune că el și colegii săi n-ar trebui să se mai gândească la asta şi să se concentreze la următoarele partide, începând cu cea de la Botoşani.

”Va fi un meci dificil pentru noi, ne-am pregătit în această săptămână, am lăsat în spate tot ce a fost rău şi sper să facem un meci bun sâmbătă. E dificil să spun ce s-a întâmplat, cred că trebuie să ne concentrăm pe următorul meci. Trebuie să dăm totul, fiecare, să schimbăm situaţia într-una mai bună pentru noi. Trebuie să uităm, dar şi să învăţăm din ce am făcut rău. Vom încerca sâmbătă să ne îmbunătăţim evoluţia”, a mai spus dinamovistul.

Întrebat despre intensitatea conflictului dintre  Dan Nistor şi Laurenţiu Brănescu, Palic a replicat:

”A fost ceva normal, în fiecare vestiar există multă emoţie şi fiecare jucător are ieşiri emoţionale. Nu a fost ceva extraordinar, e normal în fiecare vestiar.”


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii