Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Am vorbit cu un avocat!" Prima reacţie după ce Judecătoria a decis ca Ionuţ Negoiţă să fie executat silit de Nicolae Badea

[starttext]





Judecătoria Sectorului 3 a decis ca Ionuţ Negoiţă să fie executat silit, în vederea recuperării unei creanțe față de Nicolae Badea, în valoare de două milioane de euro. În aceste condiţii, demersul patronul roş-albilor de a vinde clubul pare imposibil. Narcis Răducan a comentat acest aspect şi consideră că se doreşte cu adevărat cedarea acţiunilor clubului către alt investitor.




"Chestiunea cu executarea silită nu se rezolvă de pe o zi pe alta. Nu sunt specialist, dar am vorbit azi cu un avocat. Dacă investitorul care vine se înţelege cu Nicolae Badea şi îi plăteşte acea sumă? Au fost discuţii şi s-au făcut paşi în direcţia asta. Eu cred că se doreşte vânzarea şi există şi investitori. Altfel nu apăreau atât de multe zvonuri", a explicat Narcis Răducan, la Fotbal Club, la Digi Sport 1.

Ionuţ Negoiţă ar fi trebuit să-i plătească lui Nicolae Badea suma de două milioane de euro în schimbul acţiunilor cumpărate la SC FC Dinamo 1948 SA. După decizia Judecătoriei, cele 92 la sută din acțiuni se întorc la Badea.

În decizia publicată de Judecătorie se precizează că această hotărâre este una fără cale de atac. Mai mult, decizia lui Ionuț Negoiță de a le da și suporterilor acțiuni a fost considerată ilegală, întrucât Negoiță nu poate înstrăina ceva ce se află, din ianuarie 2017, sub sechestru asigurator.

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des despre un şeic care încearcă să preia clubul de la Ionuț Negoită, prin intermediul lui Adrian Thiess. Pe de altă parte, s-a scris de un potenţial cumpărător grec, printr-un intermediar cipriot.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii