Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu a explicat de ce a scos din lot doi titulari la victoria cu ACS Poli Timișoara: "După meci, au venit în vestiar"

[starttext]




Florin Bratu a surprins pe toată lumea când nu i-a inclus în lotul pentru meciul câștigat cu Timișoara, scor 1-0, pe Katsikas și Pesici. Antrenorul dinamovist spune că n-a avut nicio problemă în a le transmite celor doi că nu vor face parte din lot.




"Discut mult cu ei. Katsikas, Pesici sunt jucători care înțeleg când sunt în afara lotului. După meci au venit în vestiar și s-au bucurat alături de echipă. Dacă azi n-au fost în lot putem să-i vedem etapa viitoare titulari. Mă bucur că avem concurență în echipă. Mă aștept ca următoarele meciuri Gabi Torje să apară titular", a declarat Bratu la TV Telekom Sport.

...despre meciul cu Timișoara: "Nu am văzut faza de la gol, nu-mi pot da cu părerea. Dinamo a meritat victoria în această seară. Am presat tot meciul. Îmi place că băieții au dorința de a marca, pun în practică tot ce facem la antrenament. Lucrurile acestea mă bucură. Pe viitor putem face lucruri interesante la Dinamo".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii