Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






El e noul "killer" din lotul lui Dinamo! Procentaj impresionant în 2018 și vorbe frumoase din partea unei legende: "E un 9 autentic!"


[starttext]





Popa a primit nota 8 după meciul de la Voluntari, cea mai mare din cariera sa de fotbalist // FOTO: Raed Krishan



Daniel Popa (23 de ani) este noua vedetă din atacul "câinilor", reușind 3 goluri în 3 meciuri jucate de când Florin Bratu antrenează în "Ștefan cel Mare".




Daniel Popa a reușit vineri seară o doppietta, punctând în minutele 22 și 46, în victoria cu 4-2 împotriva celor de la Voluntari.

Atacantul de 22 de ani a ajuns astfel la eficiență maximă în mandatul antrenorului Florin Bratu. "Mitraliera" l-a folosit pe "Popică" în 3 meciuri, iar acesta a marcat același număr de goluri, reușind chiar să-l treacă pe banca de rezerve pe experimentatul slovac Adam Nemec.

Întors în Ștefan cel Mare în iarnă, după un împrumut rușinos la Botoșani, unde a marcat un singur gol într-un tur întreg, Popa nu promitea prea mult. Chiar și așa, dinamoviștii i-au dat încredere fiind forțați de căderea în play-out, dar și de ifosele lui Adam Nemec, care e mai mult cu gândul la noul contract pe care speră să-l prindă din vară, când îi expiră înțelegerea cu Dinamo.

"POPA E UN 9 AUTENTIC!"
Evoluția foarte bună a lui Popa nu l-a impresionat însă pe directorul general al "câinilor roșii", Ionel Dănciulescu. Al doilea cel mai bun golgeter din istoria Ligii 1 spune că vrea mai mult de la Daniel Popa și face portretul tânărului vârf:

"Popică e un număr 9 autentic, cu forță de pătrundere, un pic mai mobil decât Nemec, dar nu are experiența și maturitatea lui Adam. Vreau mai mult de la el! La pasa lui Nistor trebuia să tragă direct la poartă, el a mai continuat cu mingea. Nu-i nimic, lucrurile astea se învață.

Acești copii talentați trebuie aruncați în luptă în momente bine gândite, și la victorii, nu doar la înfrângeri, când nu mai contează rezultatul. Ne-am croit o strategie în jurul lor pentru că avem încredere și în Popa, și în restul jucătorilor tineri pe care îi avem în lot", a spus Danciu-gol pentru GSP.ro.

6 goluri
în 38 de meciuri a marcat Popa în Liga 1, din care 5 au fost înscrise în 2018

LA DEBUT A FĂCUT SHOW!
Popa a debutat în tricoul lui Dinamo tot cu o "dublă" și tot împotriva lui FC Voluntari. În august 2016, "câinii" jucau împotriva ilfovenilor în "sferturile" Cupei Ligii.

Antrenorul de atunci, Ioan Andone, i-a dat șansa debutului lui Popa, care tocmai ajunsese în Ștefan cel Mare, transferat de la Chindia Târgoviște. Bucureștenii au câștigat la limită, 2-1, prin golurile lui "Popică", iar acesta declara după meci: "Mă bucur foarte mult că am marcat. Este o diferență foarte mare între Liga a doua și Dinamo. Colegii m-au ajutat foarte mult la ambele goluri. Modelul meu este Cristiano Ronaldo".

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii