Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Favoritul lui Ionuţ Negoiţă. Patronul lui Dinamo face “pressing” pentru el

[starttext]



Favoritul lui Ionuţ Negoiţă. Patronul lui Dinamo face “pressing” pentru el



Favoritul lui Ionuţ Negoiţă din lotul lui Dinamo Bucureşti  are 19 ani şi are trei prezenţe în Liga 1 Betano pentru echipa pregătită de Florin Bratu în actualul sezon competiţional.

Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, are un nou favorit la echipa din “Ştefan cel Mare”.

Am aflat că şeful din “Groapă” şi-a pus toată încrederea în Ricardo Grigore, un fotbalist care a crescut la clubul “câinilor” şi care a jucat trei meciuri pentru Dinamo în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano.


Favoritul lui Ionuţ Negoiţă a fost titular în două meciuri din playout
Ricardo Grigore a profitat din plin de situaţia de la Dinamo Bucureşti şi de faptul că Florin Bratu a decis să se bazeze pe jucătorii tineri din lotul echipei din “Ştefan cel Mare” şi s-a impus în apărarea “câinilor”, acesta fiind titularizat în meciurile câştigate de Dinamo Bucureşti în faţa celor de la ACS Politehnica Timişoara, scor 1-0, dar şi pe terenul lui FC Voluntarim scor 2-4, iar cu FC Botoşani a fost introdus pe finalul partidei.

Ionuţ Negoiţă pariază pe Ricardo Grigore
Impresionat de evoluţia lui Ricardo Grigore din ultimele meciuri disputate de Dinamo Bucureşti în playout-ul Ligii 1 Betano, Ionuţ Negoiţă le-a transmis subalternilor săi că şi-ar dori să-l vadă mai mult pe fundaşul în vârstă de 19 ani. Mai mult, şeful din “Ştefan cel Mare” a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia şi sunt şanse foarte mari ca Ricardo Grigore să fie un pion de bază în sezonul următor pentru Dinamo Bucureşti.

În vârstă de 19 ani, Ricardo Grigore este cotat de site-urile de specialitate la 50.000 de euro, iar la începutul sezonului 2017-2018 a început să facă antrenamente alături de prima echipă a lui Dinamo Bucureşti.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii