Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cât de serioase sunt discuţiile despre investitorul şeic la Dinamo?

[starttext]




EXCLUSIV | Cât de serioase sunt discuţiile despre investitorul şeic la Dinamo? Vochin, despre cum l-a cunoscut pe Thiess: ”Ne-a propus un amical cu Real Madrid...”


Andrei Vochin nu crede în varianta anunţată de Adrian Thiess, cum că un investitor arab este interesat să o preia pe Dinamo. Consilierul lui Răzvan Burleanu dă drept exemplu o discuţie pe care a avut-o cu Adrian Thiess despre un amical România - Real Madrid.




Adrian Thiess a anunţat că un om de afaceri arab va veni la Bucureşti pentru a discuta despre preluarea lui Dinamo. Însă Andrei Vochin este neîncrezător în această variantă. Colaboratorul Telekom Sport a explicat cum Adrian Thiess l-a dezamăgit în urma unei discuţii pe care a avut-o despre un amical România -  Real Madrid.

Atunci, Vochin i-a explicat că nu există nicio dată în calendar în care să se poată disputa un asemenea amical. Însă Adrian Thies a venit cu una... ziua în care Real Madrid juca finala Ligii Campionilor:

”Mie nu mi se pare un proiect serios, sper să mă înşel. Pe domnul Thiess l-am cunoscut că, la un moment dat, a venit la FRF să propună un amical între naţionala României şi Real Madrid. I-am explicat că nu există nicio dată la care să se poată aşa ceva. La un moment dat, ne-a propus să jucăm amicalul în ziua în care Real Madrid juca finala Ligii Campionilor. Era rupt de realitate. I-am strâns mâna, i-am mulţumit şi a doua zi am văzut în ziar că FRF nu a vrut să joace amical cu Real Madrid. De ceea nu am încredere acum în treaba asta cu investitorul şeic”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

sursa: ww.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii