Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Bogdan Bălănescu menține suspansul la alegerile FRF: ”Votul nostru s-a schimbat”

[starttext]


Bogdan Bălănescu menține suspansul: ”O să aflați după alegeri cu cine am votat”

Secretarul general al FC Dinamo, Bogdan Bălănescu, menține suspansul în privința alegerilor pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal spunând că votul clubului pe care îl reprezintă va fi aflat dupa âncheierea ședinței Comitetului Executiv.



”E normal ca suporterii lui Dinamo să țină cu Ionuț Lupescu, deoarece el a fost unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai noştri. Vreau să vă spun că noi la început semnasem adeziunea pentru Burleanu, deoarece nu știam ce alți candidați vor mai intra în luptă”, a declarat Bălănescu înainte de intrarea în sală.

Bogdan Bălănescu menține suspansul la alegerile FRF: ”Votul nostru s-a schimbat”
Oficialul dinamovist a anunțat că Dinamo București și-a schimbat opțiunile după ce Ionuț Lupescu și-a anunțat candidatura, dar nu a speciuficat clar că îl va vota pe fostul iunternațional: ”Mai bine spus nu știam de Lupescu. Acum s-au schimbat lucrurile și o să aflați după alegeri cu cine am votat”.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii