Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lovitură de proporții la Dinamo! Nicolae Badea îi ia acțiunile lui Ionuț Negoiță: "Procedurile vor fi îndeplinite de executorul judecătoresc și de avocați"

[starttext]








Nicolae Badea a obținut o victorie importantă în conflictul cu Ionuț Negoiță și poate scoate la licitație acțiunile actualului șef dinamovist pentru a-și recupera prejudiciul de 2.000.000 de euro.




Războiul dintre Ionuț Negoiță și Nicolae Badea a ajuns la noi cote. După ce Tribunalul a hotărât să se pună oprire pe acțiunile lui Negoiță în baza datoriei de 2.000.000 de euro pe care patronul o are la Badea, acum instanța a admis cererea de încuviințare a executării silite a lui Negoiță. Ce înseamnă acest lucru? Nicolae Badea are drept de decizie asupra acțiunilor lui Negoiță. Le poate scoate la licitație pentru a-și recupera banii.

Contactat de GSP, Nicolae Badea s-a rezumat să declare: ”Este adevărat. Procedurile ulterioare vor fi îndeplinite de executorul judecătoresc și de avocați. Mulțumesc!”.

Următorul pas este ca Ionuț Negoiță să fie notificat de executor, iar asta poate dura chiar și două luni. Actualul patron al clubului bucureștean poate să scape automat de problemă dacă virează suma datorată.

O variantă mai este să achite 10% din datorie și să conteste decizia de executare, acțiune care ar mai tegiversa lucrurile prin instanțe timp de câteva luni. Timp suficient pentru Dinamo să finalizeze negocierile de vânzare și într-un final achitare a datoriei de 2.000.000 de euro.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii