Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dinamo schimbă tot. Intră ultrașii și cealaltă asociație care își dorește binele lui Dinamo e binevenită în organigrama clubului

[starttext]





Danciulescu Dinamo

Cooptarea suporterilor în conducerea clubului Dinamo l-ar putea îndepărta pe Ionel Dănciulescu din organigramă, după cum chiar el a spus-o, în emisiunea "Fotbal Club". În acest moment, fostul atacant este director general la formația alb-roșie, dar afirmă că ar fi pregătit să plece, dacă ar fi spre binele echipei.



Întrebat de Gabi Balint cine este șeful lui în acest moment - Ionuț Negoiță sau Nicolae Badea -, Ionel Dănciulescu a răspuns: "Nu știu, în acest moment cred că e domnul Negoiță". Apoi a continuat: "Nu am de unde să dau mai multe detalii. Pe mine mă interesează ca această echipă să funcționeze în continuare, să fiu alături de Florin (n.r. antrenorrul Florin Bratu), să nu aibă niciun fel de problemă".

Jurnalistul Cristian Geambașu l-a întrebat, apoi, dacă Ionuț Negoiță chiar vrea să vândă clubul. "Din ce știu eu, își dorește foarte mult să vândă clubul", a spus directorul general de la Dinamo.

"Am înțeles de la David că și cealaltă asociație care își dorește binele lui Dinamo e binevenită în organigrama clubului și ar putea și ei să facă parte din Consiliul de Administrație. Sunt niște lucruri care pur și simplu mă depășesc, nu le înțeleg, personal. Probabil că acest ONG va alege un reprezentant, așa cum au ales suporterii din PCH. Până în acest moment, suporterii nu și-au ales un reprezentant. Mai întâi trebuie să ies eu din organigramă, pentru că eu, ca director general, nu mai am voie să ocup funcția respectivă și e locul ăsta liber. Mi s-a spus că nu mai am voie să fac parte din Consiliul de Administrație. Eu spun doar ce mi s-a transmis și mie, nu știu mai mult. Singurul lucru care mă deranjează sunt toate discuțiile astea fără rost și fără niciun rezultat. Până la urmă, suferă echipa, suferă brandul și tot ceea ce înseamnă Dinamo, trebuie să recunoaștem lucrul acesta. De aia lumea nu mai vine la stadion, de aia fuge lumea de noi, probabil și anumiți sponsori nu mai vor să își asocieze imaginea cu noi. Le-am spus personal acest lucru și oamenilor din club și le-o mai spun încă o dată: nu-mi plac discuțiile acestea în contradictoriu. La Dinamo nu trebuie să ai interese personale și orgolii. Există doar Dinamo București și atât. Și trebuie să faci totul pentru binele acestei echipe, eu așa o văd, din punctul meu de vedere", a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Demersul lui Ionuț Negoiță de a vinde Dinamo pare imposibil în acest moment. O decizie definitivă a Judecătoriei Sectorului 3 din București a decis ca șeful de la Dinamo să fie executat silit, în vederea recuperării unei creanțe față de Nicolae Badea, în valoare de două milioane de euro, bani cu care ar fi trebuit să plătească acţiunile cumpărate la SC FC Dinamo 1948 SA. Astfel, cele 92 la sută din acțiuni se întorc la Badea.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii