Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Motivul pentru care șeicii nu sunt interesați de ”câini”

[starttext]



FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 BETANO (4.02.2018)



După ce Ionuț Negoiță a spus că Dinamo este de vânzare, omul de afaceri Adrian Thiess a lansat ipoteza potrivit căreia un potent șeic din lumea arabă ar fi interesat de pachetul de acțiuni de la gruparea ”câinilor”. Numai că Grigore Sichitiu, un fin cunoscător al lumii arabe, unde a petrecut mult timp ca antrenor, demolează această ipoteză și oferă și detalii în acest sens.



”Nu cred așa ceva. Din ce informații am eu, cea mai mare șansă de a cumpăra Dinamo le are un patron grec, care nu e șeic. Eu am trecut prin nenumărate momente cu vânzarea Rapidului, cum spunea Copos pe un leu, și știu cum reacționează oamenii. Eu nu cred însă că cineva, indiferent de natura lui, se bagă acum să cumpere acest club - am înțeles că s-ar vinde și Săftica -, mai ales că acțiunile sunt la domnul Nicolae Badea, nu mai sunt la Negoiță.

În fine, dar eu am să vă spun de ce Dinamo nu va fi cumpărat de cineva din lumea arabă. Pentru că niciun șeic sau prinț din lumea arabă n-a investit în fotbalul din Est, și aici mă refer la țări precum Polonia, Cehia, Ungaria, România, Bulgaria. Eu am încercat să atrag pe cineva pentru o academie și cei de acolo au spus că nu au încredere în sistemul nostru financiar, care se schimbă la fiecare lună.
La ei contează cuvântul!”, a spus Sichitiu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Șeicul, despre care Thiess susține că vrea să cumpere Dinamo, se numește Abdul Jabbar Al Sayegh și este președintele Noor Capital și fondatorul companiei Al Sayegh Broters.

Companiile sale au peste 5.000 de angajați și sunt prezente pe piața energiei electrice, a construcțiilor, electronicelor. În trecut, Abdul Jabbar Al Sayegh a ocupat poziții de conducere în Compania de Investiții din Abu Dhabi și Banca Comercială din Abu Dhabi. Conform presei din Orientul Mijlociu este un om de afaceri extrem de important în Emiratele Arabe Unite și un apropiat al Familiei Regale, dar și al oamenilor din Guvern.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii