Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Omul lui Negoiţă spune adevărul despre vânzarea lui Dinamo: “Negocierile sunt foarte avansate!”

[starttext]



Imagini pentru Alexandru David dinamo

Preşedintele Alexandru David a făcut anunţul care îi interesează pe fanii echipei din Ştefan cel Mare. Omul lui Negoiţă spune adevărul despre vânzarea lui Dinamo. Cât de avansate sunt tratativele cu investitorii găsiţi de actualul patron şi de ce şeicul miliardar adus de Thiess are şanse mici să preia echipa.



“Thiess să cumpere Dinamo de la domnul Badea!”
Preşedintele dinamovist a vorbit despre informaţia lansată de Adrian Thiess, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, conform căreia formaţia alb-roşie poate fi cumpărată de cei interesaţi de la Nicolae Badea! “Cu domnul Thiess am avut răbdare două săptămâni, l-am lăsat să îşi facă show-ul, dar apoi ne-am dat seama că nu avem cu cine sta de vorbă! Noi nu ştim cine este miliardarul, şeicul sau ce o fi care vrea să cumpere Dinamo. Totul s-a discutat printr-un intermediar, pe care nici nu l-am văzut la faţă!

Dacă domnul Thiess spune că Dinamo poate fi vândut de altcineva, fără domnul Negoiţă, foarte bine atunci! De ce ne mai caută pe noi? Gata, domnule, s-a vândut Dinamo! Să dea anunţul! Păi, ce nevoie mai are de noi? Spune că vrea să fie corect… Nu avem nevoie să fie corect, să lăse moralitatea pentru alţii! El este un mare afacerist, aşa se laudă cel puţin, şi trebuie să acţioneze cu sânge rece! Eu aşa ştiu că fac afaceriştii…

Să cumpere Dinamo de la domnul Badea sau de unde ştie el că poate să îl cumpere! În aceste condiţii, nu mai poate fi vorba de nici o deschidere din partea noastră pentru negocieri cu domnul Thiess!“, a declarat Alexandru David pentru FANATIK.RO.

Omul lui Negoiţă spune adevărul despre vânzarea lui Dinamo: „Am făcut schimb de documente!”
Apoi, omul de încredere al patronului Ionuţ Negoiţă a explicat şi cum au decurs adevăratele negocieri, purtate cu investitorii aduşi de şeful de la RIN.

“Nu vreau să vorbesc despre cine sunt investitorii care negociază cu domnul Negoiţă. Un lucru este însă foarte sigur: sunt oameni foarte serioşi! Am făcut schimb de documente, au primit acte de la clubul Dinamo, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul domnului Thiess! Au cerut să fie făcut totul în cea mai mare discreţie.

Nu putem spune cât vor dura negocierile, dar putem afirma că ele sunt foarte avansate. Un club de fotbal nu se vinde de azi pe mâine şi nici prin presă, aşa cum crede domnul Thiess. Avem o clauză de non-disclosure şi cu aceşti investitori, dar ei nu se duc să dea totul în ziare. Au cerut informaţii concrete, acte şi le-au primit. Domnul Thiess probabil că a intrat într-o stare de agitaţie în aceste zile”, a mai spus Alexandru David.

sursa photo: www.gsp.ro
sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii