Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Mai face Lupescu o încercare în România după eșecul FRF? Vor să-l convingă să se implice

[starttext]







Ionuț Lupescu (49 de ani) a pierdut alegerile de la FRF în fața Răzvan Burleanu, însă "Kaiserul" s-ar putea implica într-un proiect din țară, chiar dacă azi a declarat că nu-l mai interesează fotbalul românesc.




Sursele GSP.ro susțin că Ionuț Lupescu se va întâlni zilele viitoare cu membrii Asociației "Dinamoviști pentru Dinamo", din care face parte și Cornel Dinu.

Lupescu ar fi foarte interesat de proiectul asociației, iar după întâlnirea pe care o va avea cu Dinu și compania va decide dacă îi va putea ajuta într-un fel.

Cel care a ieșit pe locul 2 la alegerile prezidențiale de la FRF va pleca mâine din țară, însă în următoarele zile va avea loc întâlnirea mult așteptată.

În plus, Cornel Dinu a vorbit cu mai mulți bancheri și oameni de afaceri care sunt dispuși să susțină financiar și logistic proiectul, lucru care pare să-l bucure pe Lupescu.

Ionuț Lupescu a jucat pentru Dinamo în patru perioade diferite: 1986-1990, 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii