Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Firma şeicului, Noor Capital, se distanţează de negocierile cu Dinamo din cauza lui Negoita

[starttext]



Firma şeicului, Noor Capital, se distanţează de negocierile cu Dinamo! Culise




Şeicul Abdul Jabbar Al Sayegh e aproape de o decizie care priveşte în mod direct Dinamo! Lovitură după lovitură! Dinamo este de vânzare, Ionuţ Negoiţă intenţionează de mai mult timp să scape de club, apar şi cumpărători, dar şeful de la Rin îi îndepărtează prin strategia pe care o abordează. FANATIK.RO a aflat că ultimul care e decis să facă pasul în spate este şeicul miliardar Abdul Jabbar Al Sayegh, o somitate în zona de business în Emiratele Arabe Unite!



Iar totul are legătură cu faptul că Ionuţ Negoiţă a schimbat aproape total regulile jocului faţă de ce s-a discutat iniţial. În primul rând este vorba despre noile pretenţii pe care Negoiţă le-a avut vizavi de investitorul arab, anunţându-l pe intermediarul tranzacţiei, Adrian Thiess, că nu mai e de acord să vândă Dinamo cu 5 milioane de euro, ci ar dori undeva la 14 milioane de euro! “Cinci milioane de euro era preţul doar pentru fotbalul intern“, i-a transmis Negoiţă lui Thiess înainte ca acesta să plece zilele trecute în Dubai.

Firma şeicului, Noor Capital se distanţează de Dinamo!
Şeicul Abdul Jabbar Al Sayegh este şi CEO la una dintre cele mai importante companii din domeniul investiţiilor financiare, Noor Capital. Abdul Jabbar Al Sayegh, prin Noor Capital, vrea să se distanţeze de negocierile cu Dinamo, iar principalul vinovat este, spun informaţiile, Ionuţ Negoiţă, căruia fanii lui Dinamo pot “să-i mulţumească” pentru ratarea, foarte probabilă, a unei ocazii extrem de favorabile pentru a re-ridica brandul Dinamo. Intenţia lui Noor Capital este ceva normal în lumea business-ului arab, mai ales când se ajunge într-un punct când termenii deal-ului iniţial sunt schimbaţi, iar o finalitate pozitivă a afacerii e îndepărtată.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii