Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cu Dinamo spre cosmos!

[starttext]
Permalink to Cu Dinamo spre cosmos!

Dinamo seamănă cu bătrânica pe care un tânăr pus pe fapte bune o obligă să traverseze bulevardul Ştefan cel Mare. Doar că în cazul nostru este vorba despre mai mulţi tineri. Şi nu numai tinerii se străduiesc să o ajute pe Dinamo. Ultimul pe listă ar fi un armator grec de 47 de ani, licenţiat în aeronave. Să zburăm în cosmos, stimaţi dinamovişti!
O rachetă bine intenţionată
Întrebarea este de unde. De la Baikonur sau de la Cape Canaveral? Sau de la Phenian, că şi nord-coreenii lansează rachete balistice?! Să vedem însă imaginea de ansamblu compusă din detalii nenumărate. În timp ce echipa antrenată de Florin Bratu defilează în campionat, e drept că în play-off, o serie de cetăţeni bine intenţionaţi pun la cale preluarea clubului. Alţii, şi mai bine intenţionaţi, lucrează pentru păstrarea lui.

Cine zice că el nu transferă?
Aţi recunoscut în ultima descriere tabăra lui Ionuţ Negoiţă, aşa-zisul finanţator al roş-albilor. Apropo. Ar fi o mică problemă şi la domnul Negoiţă, un rest de plată de două milioane de euro către fostul preşedinte Nicolae Badea. Ar mai fi în sensul acesta şi nişte decizii judecătoreşti favorabile lui Badea. Dar în România nu eşti om de afaceri respectabil dacă nu ai datorii neachitate. Din punctul acesta de vedere, Negoiţă este brici! Şi nu numai. Chiar şi la transferuri, deşi impresia noastră era alta până nu demult. Proastă, ce mai tura vura!

Iluzia că suporterii au puterea
Înainte să îl fi legitimat pe timişoreanul Deian Sorescu, un mijlocaş de 20 de ani pe care se pare că şi l-au dorit intens Bratu şi Dănciulescu, „patronul” Ionuţ Negoiţă şi „preşedintele” Alexandru David au realizat un transfer tematic. Unul cu adevărat important în bătălia pentru păstrarea clubului pe care declară că vor să îl vândă. Câţiva membri ai facţiunii PCH (Peluza Cătălin Hîldan) au fost cooptaţi în Consiliul de Administraţie al clubului! Asta pentru a arăta că în Ştefan cel Mare poporul dinamovist este cel care hotărăşte şi participă în mod democratic la luarea deciziilor, împreună cu oamenii care asigură finanţele. Emoţionant!

Arta dezbinării
Sau poate nu. Adică sigur nu. Iar problema nu sunt, de fapt, liderii PCH cooptaţi peste noapte în conducerea administrativă, ci felul în care sunt manipulate grupurile de suporteri. Veche de când lumea, metoda dezbinării a fost folosită şi acum pentru a înlătura dintre pretendenţii la preluarea clubului o grupare a susţinătorilor dinamovişti. Acel ONG susţinut şi creditat moral de Cornel Dinu, facţiune pare-se mai pacifistă, dar nu mai puţin dinamovistă în cuget şi în simţiri. Dimpotrivă dacă este să ne bazăm pe declaraţii. Procedând aşa, Negoiţă transmite cel puţin două mesaje. Primul. Nu doreşte să înstrăineze echipa. Cel puţin nu acum, pentru că a calculat că în momentul acesta ar vinde în pierdere. Al doilea, arată că ştie să joace tare, chiar dacă pe bani puţini, atunci când i se forţează mâna. Zgârcenia este una, lipsa de scrupule este alta.

Un grec la Rin
Ultimul intrat în peisajul rinian este bogatul armator grec Konstantinos Tsakiris, fostul patron al lui Panionis. Ca orice afacerist versat, kir Konstantios are un antemergător controversat în persoana unui anume Antonis Antoniou. Şi bineînţeles că Tsakiris neagă orice interes pentru Dinamo, nu şi vizita la hotelul fraţilor Negoiţă. Unde putem presupune că a mers pentru a-i vinde o bărcuţă cu motor de Trabant finanţatorului dinamovist. Sau că a conferenţiat despre mecanica fluidelor, dat fiind că domnul T. este absolvent de Inginerie Aeronautică la Londra. A, uitam pe cineva! Pe un alt domn T., care s-a tot băgat în seamă până acum, ba că e mason cu şorţ veritabil, ba că e cetăţean german îndrăgosit nebuneşte de România, ba că e prieten cu toţi şeicii din Golf. Omul acesta a aruncat câteva petarde, iar acum stă şi aşteaptă să îi facem noi treaba. Adică promovare pe gratis. Şi reuşeşte!

Stil, anvergură şi coafură
Bine, hai că ne-ai aburit de nici tu nu mai ştii ce ai vrut să spui!, se aude vocea nervoasă a publicului. Deci, care-i treaba la Dinamo? Se vinde, nu se vinde? Şi dacă da, cui, pe cât? Nu ştie nimeni, dragii mei, pe bune, dar tot focul acesta de artificii este că face toţi banii? Parcă şi uiţi că Dinamo a ajuns o echipă de mâna a doua, care se pregăteşte de confruntarea capitală cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Să mai spună cineva că Negoiţă nu are stil, anvergură şi coafură! Şi retrograzi mai sunt ăia de la clubul-mamă al Internelor care nu au înţeles imensul potenţial imobiliar al Parcului Dinamo! Este, domnu’ Negoiţă?

sursa: blogsport.gsp.ro/geambasu
[endtext]

Comentarii