Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Întâlnire de ULTIMA ORĂ între Badea și Thiess + Nervi și geamuri sparte » Firma de pază a blocat accesul la biroul său

[starttext]








Vânzarea clubului de fotbal Dinamo e mai aproape ca oricând. Adrian Thiess, cel care intermediază vânzarea clubului din Ștefan cel Mare, va pleca marți în Dubai pentru a discuta cu investitorul arab.




Contactat de GSP.ro, Thiess a confirmat plecarea în Dubai, însă n-a vrut să ofere mai multe amănunte. Alături de el, la negocieri se vor afla Ralph Oswald Isenegger, avocat-impresar și apărător al oligarhilor din spațiul ex-sovietic, și fondul de investiții din Anglia.

Nervi din cauza pretențiilor lui Negoiță
Surse din anturajul lui Thiess susțin că omul de afaceri a făcut o criză de nervi și a spart cu o scrumieră ușa de geam din sala de consiliu, după o discuție telefonică avută la prânz cu o persoană al cărui nume nu l-am aflat încă.

Se pare că această discuție aprinsă ar fi pornit după ce Thiess a aflat că există scurgeri de informații din interiorul lui Dinamo către presă. Mai exact, acesta s-a enervat teribil când a citit în Fanatik faptul că Ionuț Negoiță a ridicat prețul clubului Dinamo la 14 milioane de euro față de cele 5 milioane cât cerea până acum.

Mai mult, după ce Thiess a țipat timp de 30 de minute în biroul său, secretarele acestuia din antecameră au preferat să se retragă, iar firma de pază angajată a restricționat accesul la etajul biroului personal.

Cu toate acestea, Thiess își dorește un acord tripartit între Negoiță, Badea și investitorul arab.

Totuși, din informațiile GSP, masonul e gata să iasă în media și să anunțe pretențiile lui Negoiță în cazul în care patronul lui Dinamo va forța oficial o altă sumă mai mare decât cea pe care o cerea inițial.

Întâlnire de ultimă oră între Badea și Thiess
Sursele GSP au dezvăluit însă că în noaptea de luni spre marți Thiess a avut o întâlnire de peste două ore cu Nicolae Badea căruia i-a dezvăluit numele investitorului din Dubai și planurile exacte pe care acesta le are cu Dinamo. În plus, Badea l-a mandatat pe Thiess pentru a negocia în termenii inițiali vânzarea clubului. Negocierile vor începe joi seară.

3.500.000 €
e datoria pe care Negoiță o are la Badea, pentru acțiunile cumpărate de la acesta

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii