Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu l-a trecut pe linie moartă pe cel mai bine plătit jucător de la Dinamo

[starttext]



FOTO: Cristi Preda




Deși este cel mai bun marcator al lui Dinamo, atacantul Adam Nemec a fost trecut pe linie moartă.




Metodele de pregătire cu înjurături ale lui Florin Bratu par să funcționeze. Dinamo e pe primul loc în play-out, trupa "câinilor" fiind cea mai ofensivă echipă din grupa retrogradării. Puștii din atac ies atât de des la rampă încât golgeterul la zi, Adam Nemec, joacă tot mai puțin.

În ultima etapă, victorie cu Poli Timișoara, 1-0, Nemec a fost rezervă, fiind introdus de abia în minutul 65, în locul lui Popa. La fel s-a întâmplat și în victoria cu FC Voluntari, 4-2, de acum două etape, când Adam l-a schimbat tot pe Popa, în minutul 75. Și atunci venea după un gol marcat în poarta Chiajnei!

Internaționalul slovac are în acest moment 7 reușite în toate competițiile, dar și 4 assist-uri, fiind cel mai eficient "câine". Un motiv pentru care Adam joacă tot mai puțin în ciuda cifrelor sale bune este faptul că acesta a anunțat că din vară nu își va mai prelungi contractul cu bucureștenii, dorind să plece din România.

Interesant este că al doilea cel mai bun marcator din lotul lui Dinamo este fostul căpitan, Paul Anton, cu 6 goluri și 3 assist-uri. Doar că "Paulică" a plecat din Ștefan cel Mare în Rusia, la Anji, în decembrie 2017!

32
de meciuri a jucat Nemec pentru Dinamo în acest sezon, în toate competițiile

11.000 €
pe lună câștigă Nemec, fiind cel mai bine plătit dinamovist din lot

A PLECAT ÎN VACANȚĂ
Între timp, jucătorul s-a relaxat în vacanța de patru zile libere. Slovacul și Zuzanna, viitoarea soție, au plecat la Istanbul, la fel de Romera și Salomao. Atacantul s-a fotografiat în timp ce savura o narghilea în Turcia.

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii