Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Reacții dure după cooptarea PCH în Consiliul de Administrație!

[starttext]









Mai întâi, Mister a punctat: "Nu vreau să cred că așa cum l-am cunoscut pe domnul Negoiță va lega numele său și-al lui Dinamo 1948 de acela al câtorva nelegiuți care au mai rămas în «Peluza Cătălin Hîldan» și-au pângărit numele lui Cătălin și societatea care cuprinde anul înființării clubului prin ceea ce au făcut.




Altfel s-ar adeveri înțelepciunea populară: «Spune-mi cu cine te iei, ca să-ți spun cine ești!». Nu cred că domnul Negoiță ar fi vândut acțiuni când toată lumea știe că acele acțiuni sunt sub sechestru. Seamănă mai degrabă cu diversiunea aceea de la tribunal a înregistrării societății. Dacă face o cesionare de acțiuni prin mărire de capital este tot o vânzare și asta nu ar fi în regulă".

Răzvan Oprea a fost mai dur: "Domnul Negoiță ne-a mințit în tot acest timp. E o sumă mică, 25.000 de lei, 250 de acțiuni, dar gestul contează. Liderii aceia din PCH au încercat să distrugă proiectul nostru de la început, au fost unealta cuiva. Iar acel cineva s-a lămurit cine e, că tot strigau peste tot că sunt omul lui Badea sau al altcuiva. Hoții strigă hoții! Domnul Negoiță nu vrea să vândă cu adevărat, altfel n-ar fi apelat la această mașinațiune, ca să blocheze singurul proiect viabil de a cumpăra clubul Dinamo.

Domnul Cornel Dinu a vorbit cu oameni de afaceri, cu oameni cu putere în diverse companii, dispuși să ni se alăture, iar asta i-a făcut o frică teribilă domnului Negoiță, care acum încearcă să distrugă acest proiect. Ceilalți n-au proiect socios, ci unul de susținere al clubului cu banii unor oameni de rând, o asociație a câtorva oameni care acum au reprezentare în Consiliul de Administrație al grupării.

Pot încasa de la oameni donații pe care le dau clubului, adică lui Negoiță care l-a vândut pe Nedelcearu cu trei zile înainte de derby. Totul pare făcut pe ascuns, este o acțiune a unui om disperat care nu vor să vândă Dinamo unor oameni responsabili. Noi vom continua proiectul, fiindcă sunt oameni responsabili ce-și doresc acest lucru, 99 la sută dintre suporteri sunt alături de noi".

"Ieri a fost episodul cu furtul de nume de la Tribunal. Pe 16 mai vom clarifica și cu statutul juridic, fiindcă cei din PCH doar au vrut să ne întârzie, să ne blocheze" Răzvan Oprea, inițiatorul ADPD

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii