Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a plecat ca din ”tun” în play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin! ”Câinii roşii” au zdrobit Constanţa după un meci în care au înscris mai multe eurogoluri

[starttext]


Dinamo a plecat ca din ”tun” în play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin! ”Câinii roşii” au zdrobit Constanţa după un meci în care au înscris mai multe eurogoluri

Dinamo Bucureşti – HC Dobrogea Constanţa, cel mai aşteptat meci din prima etapă al play-off-ului Ligii Naţionale de handbal masculin – faza sferturilor de finală -, s-a încheiat şi cu cea mai mare diferenţă de scor. Trupa din Ştefan cel Mare s-a impus, luni seara, cu 36-27 şi a luat o opţiune importantă în lupta pentru calificare. Meciul doi se desfăşoară joi, la Constanţa. Seria se desfăşoară după sistemul cel mai bun din trei meciuri.




În sezonul regulat, Dinamo şi Constanţa au terminat la egalitate, 29-29, în Ştefan cel Mare, după un meci cu o desfăşurare incredibilă. Campioana en-titre a avut o diferenţă de 10 goluri în minutul 35, dar s-a văzut egalată pe final şi chiar condusă. Până la un anumit punct, prima confruntare dintre cele două echipe în play-off a semănat şi cu această ocazie. Dinamo a reuşit să facă din nou o diferenţă de 10 goluri, 28-18, doar că ceva mai târziu ca timp, în minutul 47! Din acest punct, lucrurile au devenit complet diferite. Acum, Dinamo a fost echipa mai proaspătă, a avut mai multă forţă şi a rămas la conducerea jocului. În schimb, Constanţa a fost echipa mai moale, fără energie, astfel că la final a pierdut fără drept de apel.

Jocul s-a rupt în ultimele 10 minute ale primei reprize, când Dinamo a profitat de primele slăbiciuni ale echipei din Constanţa şi de la scor egal a ”sărit” la o diferenţă de 5 goluri, 15-10 (min. 27). Komogorov şi Descat au dinamitat apărarea Constanţei pe partea stângă de atac, dar forţa echipei a fost ”generată” de primele intervenţii ale portarului Heidaridad şi de apărarea în zona centrală, foarte bine acoperită de Savenco şi Mousavi.


Ca joc, Dinamo a devenit tot mai solidă, eurogolurile s-au înmulţit, în timp ce Constanţa s-a stins de la un minut la altul. Cutura nu a prins o zi bună, Crnoglavac nu a fost pus în valoare, astfel că golurile lui Vujovic doar au mai limitat proporţiile scorului.

La final, Dinamo a obţinut cea mai categorică victorie a primei etape din play-off, faza sferturilor de finală, arătând şi cel mai solid dintre echipele care se luptă la titlu.

În primele 17 minute de joc, cele două formaţii au mers cap la cap, fiind înregistrate nu mai puţin de 8 egalităţi. În acest interval, nicio formaţie nu a reuşit să înscrie două goluri consecutiv.
Remarcaţii partidei: Hugo Descat, Vitalij Komogorov, Saied Heidaridad (Dinamo) / Stefan Vujovic (Constanţa)
Au marcat: Komogorov 8, Descat 8, S. Esteki 5, Şandru 3, Mironescu 3, Mousavi 2, Mocanu 2, Gavriloaia 2, Bera 1, Gayduchenko 1, Savenco 1 / Vujovic 9, Crnoglavac 4, Nistor 4, Nikolic 3, Buricea 2, Vujadinovic 1, Toma 1, Cutua 1, Rohozneanu 1, Csog 1
FOTO: Alexandra PANDREA / MEDIAFAX

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii