Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Moldoveanu, mesaj pentru Bratu. "Îi mulţumesc!" Cum a comentat atacantul posibila vânzare a clubului

[starttext]





30743645_974296966053408_6929758895476834304_n


Dinamo s-a impus în partida cu ACS Poli Timişoara, scor 1-0. Robert Moldoveanu a marcat singurul gol al partidei în minutul 74, dintr-o poziţie clară de ofsaid. Mai mult, pe final gruparea bănăţeană a avut un penalty neacordat.


La finalul partidei, Robert Moldoveanu a ţinut să dedice reuşita mamei sale, care l-a susţinut tot timpul. Atacantul i-a mulţumit şi lui Florin Bratu, care îl foloseşte ca titular în fiecare partidă.

"Îi dedic golul mamei mele, cred că e cea mai fericită mămică din lume. Am întâlnit o echipă bună şi e important că am luat cele trei puncte. Îi mulţumesc lui Mister că îmi dă şanse şi sper de la meci la meci să nu dezamăgesc", a spus Moldoveanu.

Atacantul nu a dorit să comenteze o posibilă vânzare a clubului Dinamo. "Vrem să câştigăm tot şi să demonstrăm că a fost o greşeală că am ajuns în play-out. Nu ştiu ce va fi de acum încolo, nu sunt eu în măsură să vorbesc despre noul acţionariat, dacă va fi să se schimbe", a mai spus Moldoveanu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii