Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu: ''Noi nu avem un lot rău pentru fotbalul românesc din aceste vremuri''

[starttext]





FOTBAL:FC VOLUNTARI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (13.04.2018)


Roș-albii au un parcurs fără greșeală în play-out, cel puțin până acum, dar informații din cadrul clubului susțin ideea că atmosfera din lot nu este tocmai bună. Jucătorii nu s-au obișnuit cu ideea că au ratat calificarea în play-off, dar Dănuț Lupu, membru în staff-ul administrativ al ”câinilor” spune că ei trebuie să fie ultimii care să aibă motive de supărare.


”Am să-i judec foarte aspru! Noi nu avem un lot rău pentru fotbalul românesc din aceste vremuri. Până la urmă, au fost două meciuri pe care dacă le gestionam mai bine, acum alta era situația. Hai, cu Steaua a fost cum a fost, dar cu Astra, ce să mai spun? Au avut 90 de minute în care trebuia să joace doar pentru ei. Nu au reușit. Sunt supărați acum că joacă cu cine joacă? Dar, dacă n-au fost în stare să facă un egal cu Astra?”, a spus Dănuț Lupu, invitat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Oficialul roș-albilor nu mai este la fel de entuziasmat cum era pe finalul sezonului regulat, când spera ca Dinamo să repete evoluția din campionatul trecut și să lupte prntru campionat până în finalul play-off-ului.

”Am început să fiu mai realist. Până la urmă, atât se poate cu ce avem avem la dispoziție, atât facem. Datoria noastră este aceea de a face o echipă cât mai bună cu resursele de care dispunem”, a mai spus Lupu, la Digi Sport.

După primele 5 meciuri din play-out, Dinamo e pe locul 1, cu 32 de puncte. Locul doi este ocupat de Botoșani (25 de puncte), iar podiumul e completat de Voluntari (18 puncte). Florin Bratu l-a scos din lot pe Gabriel Torje înaintea meciului, din cauza surplusului de greutate. Internaționalul de 28 de ani a făcut excese de Paște și Bratu nu l-a iertat nici de această dată.

”A fost decizia mea, chestie de ordin tactic. E în planurile mele, e jucătorul lui Dinamo. A reacționat bine. Azi a venit la antrenament, s-a pregătit cu ceilalți jucători. Nu e o situație plăcută pentru el. Sper să înțeleagă. Eu sunt antrenorul lui Dinamo pentru un an și jumătate. El mai stă două luni. Trebuie să mă gândesc la 20 de jucători. Nu s-a pus problema de kilograme. Nu îl aștept cu această chestie, dar sper să rezolve acest lucru. E spre binele lui”, a spus Bratu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii