Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Reacție vehementă a lui Cornel Dinu despre succesul spectaculos al lui Burleanu: "Trăiască victoria proletariatului lui Mița jucătoarea!"

[starttext]









Cornel Dinu consideră că favoritul său, Ionuț Lupescu a pierdut șefia FRF în dauna lui Răzvan Burleanu din cauza voturilor fotbalului mic și a implicării insuficiente a clasei politice.




RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot.
"Îmi pare rău de Ionuț Lupescu și de bunele sale intenții care sunt convins că le-ar fi realizat. Bineînțeles, doar peste câțiva ani și având o echipă competentă. Am dovedit și în fotbal că nu avem nevoie de oameni apreciați și calificați cu adevărat în Occident.

Să stea acolo cu mărgăritarele sale, noi ne mulțumim cu știr. Ceea ce s-a întâmplat este una dintre cele mai mari înfrângeri din palmaresul fotbalului nostru. Este un moment în care și în fotbal se confirmă că mediocritatea este împotriva elitelor motivată doar de peșcheș. Așa se îngroapă tradiția și respectul pentru istoria națională a unui popor. Care astfel devine populație".

"NE MERITĂM SOARTA!"
Mister spune că cei din clasa politică care și-au arătat susținerea pentru Lupescu nu au fost destul de implicați:

"Uitați-vă cine conduce și țara. Fotbalul nu putea face excepție. Am spus mai demult că nu e normal ca în procesul de alegeri cei care definesc imaginea și valoarea reală a fotbalului, iar prima sau prima divizie să conteze doar 5,5%, iar cei care fac un fel de fotbal mai mult de plăcere să conteze peste 40% și să-și satisfacă pofta ce-au poftit stând cel mai mult cu mâna întinsă doar mai pică ceva.

Nu e exclus ca la situația din țară în care coaliția aflată la putere mai mult a promis decât a făcut, făcându-și abia acum prezența așa zis de sprijinire a fotbalului pierzându-și credibilitatea, să fi acționat ca un bumerang. Ne merităm soarta cruntă și de astă dată, și în fotbal. Mai rămâne să actualizăm doar lozinca de distrugere națională la timpul nostru: "Traiască victoria proletariatului amator din fotbal în frunte cu Mița jucătoarea (n.r. se referă la Mihai Stoichiță) și Răzvan stopând cu talpa în sală".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii