Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Primul interviu acordat de noul transfer al "câinilor"

[starttext]



FOTO: Leczki Józsi
Deian Sorescu a semnat joi seară cu roș-albii un contract valabil pe 4 ani, mijlocașul dreapta de 20 de ani fiind convins de dinamoviști să vină din luna iulie în Ștefan cel Mare.




Aceasta cu toate că a mai existat oferte pentru el, oficialii Stelei vorbind laudativ despre el și arătându-se interesați să demareze discuțiile, de asemenea FC Botoșani avându-l în vizor.

Puștiul care a marcat 11 goluri în 28 de meciuri jucate pentru ASU Poli Timișoara (locul 7 în liga secundă) a oferit un interviu GSP.RO, primul al său de când este "câine roșu".

- Deian, care au fost primele sentimente după ce ai semnat cu Dinamo?
- O bucurie imensă fiindcă am făcut un pas enorm în cariera mea. Dinamo e un club mare din România, am vrut să joc în Liga 1, mă bucur că am ajuns la un nivel mare pe plan național.

"DINAMO MI-A ARĂTAT SERIOZITATE"
- Te-ai grăbit să semnezi, de ce? Te întreb fiindcă s-a mai vorbit că sunt și alte formații interesate de tine.
- Au mai fost și alte oferte, dar asta știe mai bine agentul meu, el s-a ocupat de tot. Nu cred că m-am grăbit, dar dacă oamenii, mă refer aici la dinamoviști, mi-au arătat că mă vor cu adevărat și mi-au arătat seriozitate ce rost avea să mai aștept? Ei au prezentat ceva concret și apoi vorbim aici de Dinamo.

- Cu ce echipă țineai când erai copil?
- (râde) Mai bine nu spun fiindcă s-ar interpreta. Am crescut la Timișoara, la Politehnica, am purtat cu mândrie tricoul echipei orașului, asta e tot ce contează.

"LUCREZ 3 ZILE ÎN PLUS LA SALĂ"
- Care sunt punctele tale forte?
- Viteza, așa mă laudă toți sau cel puțin asta văd la mine. Apoi, forța. Lucrez în medie trei zile pe săptămână în plus la sala de forță, în funcție de cum îmi permite programul. Am forță explozivă, plecare de pe loc și tehnică în regim de viteză.

- Minusuri?
- Mai trebuie să pun masă musculară. Eu așa sunt mulțumit de ceea ce am acum, dar nu e de ajuns, trebuie mai mult pentru performanță adevărată. Mai trebuie să muncesc la fiecare capitol.

- Ce planuri ai cu Dinamo?
- Sper să prind echipa în primul rând, să progresez. Am și-un obiectiv personal, dar pe care îl voi dezvălui abia după ce îl voi îndeplini, adică sper să-l îndeplinesc. Recunosc, visul meu cel mare este să lupt pentru câștigarea campionatului.

- Dar știi că Dinamo și-a propus, la nivel declarativ, altceva.
- Eu v-am povestit visul meu, e normal să îmi doresc să ies campion, să ajung la echipa națională. O iau pas cu pas, încet dar sigur, pentru a-mi îndeplini dorințele din copilărie.

- Ce idoli ai avut?
- Nu neapărat idoli, dar ca orice copil sunt fanul lui Leo Messi. Din România mi-au plăcut și-mi plac mai mulți fotbaliști de la care am ce învăța.

"MI S-A SPUS CĂ BUCUREȘTIUL E UN LOC AL PIERZANIEI"
- Ce impresie îți trezește Bucureștiul?
- Știu de ce mă întrebați. Mi s-a spus că Bucureștiul poate strica oamenii, mi s-a zis că este un loc al pierzaniei, te îndeamnă la desfrâu. Dar în cazul meu nu vor fi probleme. Până la urmă, nici Timișoara nu este un oraș mic, și aici te poți pierde.

- Am văzut pe social media că ai poze cu o domnișoară.
- Da, e iubita mea, Melania, avem o relație de 4 ani, m-a susținut mereu și la bine, și la greu, mai ales la greu a fost alături de mine. Iar asta contează cel mai mult.

- Care este sfatul cel mai bun pe care l-ai primit în viață?
- Părinții mi-au dat mai multe povețe. Mi-au zis să nu mă abat niciodată de la drumul meu, să fiu cinstit, iar dacă vreau cu adevărat să fiu cineva să muncesc mereu. "Crede în tine și luptă!", mi-au spus, dar cel mai important e "Să fii corect cu oamenii că roata se întoarce în viață!".

FOTO: Leczki Józsi
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii