Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ofertă neașteptată făcută de Dinamo » Jucătorul voia să se lase de fotbal, dar "câinii" îl doresc în continuare

[starttext]







Roș-albii vor să-i propună veteranului Penedo, 36 de ani, prelungirea pe încă un sezon a contractului.



Jaime Penedo e singurul fotbalist din Liga 1 sigur de prezența lui la Mondialul din vară. După participarea la turneul final din Rusia, o premieră pentru naționala Panama, goalkeeper-ul care face 37 de ani în luna septembrie luase în calcul o eventuală retragere din fotbal, mai ales că îi vine tot mai greu să stea departe de familie, de soție și de cei doi copii.

Totuși, o surpriză l-ar putea întoarce din drum. Cu toate că vrea să dea tot mai mult credit tinerilor crescuți în propria academie, roș-albii ar vrea să-l mai țină încă un sezon pe portarul care e titularul ultimului an și jumătate și care e unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai "câinilor". Tocmai de aceea i se va face cât de curând o propunere veteranului din lot.

Plus Marici
Oferta ar putea avea sorți de izbândă. Penedo a recunoscut întotdeauna că se simte bine în București, iar în timpul liber își ia soția și merge în diverse city-break-uri în Europa. Dinamoviștii consideră că pe lângă el pot crește și ceilalți tineri fotbaliști și, în special, Vlad Muțiu, rezerva provenită din curtea proprie.

În afara lui Penedo, alți 8 fotbaliști devin liberi în vară: Brănescu, Marici, Nica, Romera, Katsikas, Monroy, Torje și Nemec. Dintre aceștia, roș-albii ar mai dori să prelungească și cu un stoper, fie Marici, fie Katsikas, cu șanse mai mari de reușită fiind croatul, care rămâne o piesă importantă în angrenajul echipei în mandatul lui Bratu.

130 de selecții
are Penedo în prima reprezentativă a țării sale

49 de meciuri
a apărat Jaime poarta "câinilor", în toate competițiile, timp în care a încasat 49 de goluri

19 partide
a bifat panamezul fără gol încasat în tricoul roș-albilor

7.000 €
este salariul lunar al lui Penedo în Ștefan cel Mare

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii