Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Prima reacție a conducerii după anunțul implicării PCH la Dinamo » Cât de mare este influența suporterilor

[starttext]








Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a vorbit despre proiectul pus la cale în aceste zile la echipă, în care se implică și suporterii. Oficialul "câinilor" a comentat și reacțiile celor din proiectul actorului Răzvan Oprea, "Asociația dinamoviști pentru Dinamo" (ADPD).




"Nu trebuie să uităm că Dinamo a trăit mult în ultimii ani prin suporteri. Au fost mereu lângă echipă. Domnul Negoiță a spus că vrea un proiect de tip socios la Dinamo. Acum a trecut de la vorbe la fapte. Fanii au acum loc în Consiliul de Administrație. Intră și în acționariatul echipei, cu un procent care n-are importanță, nu știu să vă zic exact cât. Nu e doar 1%, dar nu asta contează. Ei își vor putea spune opinia într-o posibilă vânzare a clubului. De asemenea, un reprezentant al fanilor va fi în birou cu mine pentru discuta problemele, pentru a căuta rezolvări. Nu au doar dreptul la opinie, ci vor avea și îndatoriri.

Dinamo trebuie să găsească în fiecare zi soluţii ca să meargă mai departe, numai ieri am avut un milion de plătit taxe la stat. Financiar vor contribui suporterii dacă vor reuşi să coaguleze cât mai mulţi socios, care vor contribui financiar prin cumpărarea de acţiuni. Trebuie să înţeleagă problemele de zi cu zi ale funcţionării unui club, iar la problemele minore să găsim soluţii împreună.

Nu cred că dacă cineva va veni și va lua clubul se va debarasa de suporteri. Nu cred că e bine pentru el, în primul rând. Discuțiile cu acești suporteri durează de 5 luni. În ultimele luni ne-am văzut zilnic. Am văzut proiectul lor, au fost singurii care au tăcut și au făcut. Știu multe despre ceea ce ei vor să facă, dar vor face ei un anunț și vor spune totul. E treaba lor să spună ce au pregătit.

Când vor avea personalitate juridică vor putea cumpăra toate acțiunile de la Dinamo. Dar toate aceste lucruri se fac pas cu pas", a zis Alexandru David la TV Digi Sport.

...despre Asociația dinamoviști pentru Dinamo: "Nu toată lumea poate fi mulțumită, dar e treaba fanilor să facă pace între ei, să strângă rândurile și să meargă împreună mai departe. Domnul Oprea încurcă clubul Dinamo cu Atletico Textila. Sunt lucruri diferite, să stea puțin și să analizeze bine lucrurile. Pe 10 mai vor avea personalitate juridică, iar pe 11 îi așteptăm cu o ofertă, dacă au banii necesari".

În vârstă de 38 de ani, Răzvan Oprea este un actor de teatru și film ce poate fi urmărit la Teatrul Național București și în serialul Atletico Textila.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii