Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






FRF, Dinamo și Poli Iași amendate de CNCD!

[starttext]



FOTO: Raed Krishan


Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării ( CNCD) a sancționat aspru Federația Română de Fotbal și cluburile Dinamo și CSM Poli Iași din cauza scandărilor suporterilor de la meciurile împotriva celor de la Sepsi.


Cele trei părți sancționate sunt obligate să plătească fiecare o amendă de 10.000 de lei și au obligația de a publica pe site-urile oficiale faptul că au primit aceste sancțiuni.

"Scandările «Afară, afară cu ungurii din țară!» de la meciurile Dinamo București – Sepsi OSK din data de 21.08. 2017, respectiv CSM Politehnica Iași – Sepsi OSK din data de 28.08.2017, reprezintă discriminare și încalcă dreptul la demnitate a cetățenilor români aparținând comunității maghiare.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de câte 10.000 lei pentru Federația Română de Fotbal și S.C. Dinamo 1948 București, Asociația “Club Sportiv Municipal Studențesc Politehnica Iasi” și obligația de a publica în mass-media, respectiv pe propriile pagini de internet (pentru o perioadă de 30 de zile) un rezumat al hotărârii în speță", se arată pe site-ul celor de la CNCD.

Deciziile luate vin la 7 luni de la partidele disputate, întrucât Dinamo - Sepsi și CSM Poli Iași - Sepsi s-au disputat în prima parte a campionatului, la finalul lunii august. "Câinii" s-au impus atunci cu 1-0, în timp ce Poli Iași a cedat pe teren propriu, scor 0-2.

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii