Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Galeria dinamovistă şi grupul actorului Răzvan Oprea cer azi, la două judecătorii diferite, personalitate juridică pentru aceeaşi Asociaţie: "Dinamovişti pentru Dinamo"!

[starttext]





Imagini pentru dinamovisti pentru dinamovisti



Nimeni, din partea PCH, nu s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 2, pentru a susţine cauza Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo - versiunea galeriei. Grupul actorului Răzvan Oprea, în schimb, a făcut, la rându-i, o cerere de intervenţie la acest dosar. Un verdict urmează să fie comunicat în această după-amiază.




Dincolo, la Judecătoria Cornetu s-a discutat dosarul şi s-a acordat un nou termen, pentru 16 mai.

Un episod decupat parcă din piesele lui Caragiale are loc astăzi, în jurul prânzului, când două grupuri de suporteri dinamovişti au termen, la două judecătorii diferite, cu acelaşi mobil: cererea de acordare a personalităţii juridice pentru două asociaţii cu acelaşi nume, „Dinamovişti pentru Dinamo“!

Cazul este de-a dreptul caraghios:

- azi, 25 aprilie 2018, la Judecătoria Sectorului 2, în jurul orei 11.00, fanii dinamovişti din galeria condusă Nicu Tararache se prezintă în faţa instanţei pentru a cere personalitate juridică pentru Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo.

- tot azi, 25 aprilie 2018, la Judecătoria Cornetu (Ilfov), în jurul orei 12.00, alţi fani dinamovişti, grupaţi în jurul actorului Răzvan Oprea şi giraţi de Cornel Dinu, se prezintă în faţa instanţei pentru a cere personalitate juridică pentru... Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo!


Acţiunea făcută de suporterii dinamovişti de la PCH începe la ora 11.00, are loc la Judecătoria Sectorului 2 şi vizează obţinerea personalităţii juridice pentru Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo


Acţiunea făcută de grupul actorului Răzvan Oprea începe la ora 12.00, are loc la Judecătoria Cornetu şi vizează obţinerea personalităţii juridice pentru o altă entitate, dar cu acelaşi nume: Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo

Nu e vorba de aceeaşi asociaţie şi nici de aceeaşi iniţiativă pornită simultan la două judecătorii, ci de două acţiuni separate, făcute de două grupuri rivale, care încearcă fiecare să obţină înaintea celuilalt, personalitatea juridică pentru o Asociaţie proprie cu acest nume buclucaş, Dinamovişti pentru Dinamo.

Grupul de iniţiativă al actorului Răzvan Oprea îi mai cuprinde, în afara lui Cornel Dinu, pe Ioannis Modan, Emil Udeanu, Ştefan Demci, Bogdan Pancu, Mihnea Ionescu, Adrian Lungu, Cosmin Csender, Robert Bălăceanu.

În cealaltă tabără se regăsesc liderii galeriei „PCH“ (Peluza Cătălin Hildan).

Cursa este contracronometru şi are un sens, pentru că acel grup care va primi primul personalitate juridică va putea cere respingerea acţiunii făcute de rivali pe motivul (logic) că denumirea „Dinamovişti pentru Dinamo“ a fost deja acordată.

Informaţiile ProSport sunt că grupul suporterilor de la PCH a făcut cerere de intervenţie la acţiunea făcută de grupul suporterilor conduşi de actor. Teoretic, dacă instanţa de la Cornetu va accepta cererea făcută de reprezentanţii PCH, sunt şanse să se acorde un nou termen de judecată, ceea ce ar însemna că suporterii lui Tararache pot obţine primii personalitatea juridică pentru propriul „Dinamovişti pentru Dinamo“.

Întrecerea a început încă de luna trecută. Actorul Oprea a discutat cu membrii galeriei, dar taberele n-au căzut de acord. Suporterii din PCH au decis să-şi facă propria Asociaţie cu acelaşi nume propus de actor. Au rezervat denumirea la Ministerul Justiţiei. La foarte scurt timp, însă, surpriză!: tot la Ministerul Justiţiei a apărut şi o rezervare, făcută cu o lună mai devreme, făcută de grupul actorului! Anomalia este că programul informatic nu permite mai multor persoane să facă rezervări pe acelaşi nume. Odată luată respectiva denumire (în acest caz, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo), aceasta devine indisponibilă în următoarele 6 luni pentru oricine altcineva. În acest caz, suporterii de la PCH au făcut rezervarea fără ca softul să le respingă cererea, pentru că nu apărea nicăieri o altă rezervare, făcută de altcineva, pe acelaşi nume. Însă câteva zile mai târziu a apărut şi o rezervare, datată din martie, făcută de actorul Răzvan Oprea!

Mai trebuie spus că suporterii dinamovişti de la PCH au întocmit şi un plan, ei intenţionând să intre, prin această asociaţie, în acţionariatul de la Dinamo. Clubul ar urma să fie finanţat în parte de ei. Ionuţ Lupescu a fost căutat de suporterii dinamovişti, care i-au prezentat planul lor, iar fostul internaţional a fost de acord, încurajându-i să continue demersul.

sursa: www.google.ro
[endtext]

Comentarii