Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Moți: ”Nu știu dacă au competența pentru a conduce clubul”

[starttext]



FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (18.02.2018)

Situația de la Dinamo este una critică, din punct de vedere financiar, mai ales după ce Ionuț Negoiță a aflat că va fi executat silit pentru o datorie în valoare de două milioane de euro către Nicolae Badea. Negoiță ar fi vrut să cedeze o parte din acțiuni fanilor, dar acest plan nu se mai poate realiza în prezent. Ideea omului de afaceri, de a-i implica pe suporteri în conducerea clubului, nu a fost apreciată de toată lumea. Spre exemplu, Cosmin Moți (33 de ani), fost căpitan al ”câinilor”, este convins că un astfel de plan ar fi avut șanse infime de a se și realiza.




”Cel mai important este ca cel care vine să o readucă sus pe Dinamo. Din tot ce s-a zvonit în ultima vreme, nu știu ce este adevărat și ce nu, dar important este să crească nivelul echipei. Ar fi foarte greu, în România, ca o echipă să fie susținută de suporteri, de acei socios. Până la urmă, nu e vorba numai de acea cotizație, pentru că e ușor să iei de la fiecare fan câte 30 de lei. Dar, deși sunt extrem de pasionați, nu știu dacă au și competența pentru a conduce clubul”, a spus Moți, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des despre un şeic care încearcă să preia clubul de la Ionuț Negoită, prin intermediul lui Adrian Thiess. Pe de altă parte, s-a scris de un potenţial cumpărător grec, printr-un intermediar cipriot. Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a precizat că negocierile privind vânzarea clubului nu-l privesc pe el sau pe jucători.

"Nu se simte acest lucru. Am încercat să-i ţin departe pe jucători. Lucrurile care apar în presă sunt de ceva luni, există, dar jucătorii stau departe. Nu trebuie să ne intereseze, fiecare trebuie să-şi facă datoria pe poziţia pe care este. Sunt sigur că totul va fi bine pentru Dinamo. Sunt antrenorul echipei şi îmi este greu să mă gândesc cum ar fi cu un alt patron", a spus Florin Bratu.

Sepsi - Dinamo, din etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, care se va juca luni, 30 aprilie, de la ora 18:00, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1

sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii