Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Momente inedite! Ce s-a întâmplat în Ștefan cel Mare după anunțul venirii șeicului în România pentru a cumpăra Dinamo

[starttext]





Informația conform căreia șeicul Abdul Jabbar Al Sayegh va veni în 10 zile în România pentru a negocia pentru cumpărarea clubului Dinamo a ajuns și în Ștefan cel Mare.




Înaintea meciului din această seară dintre Dinamo și ACS Poli Timișoara s-a auzit la stația de amplificare a stadionului cum crainicul a negat informațiile, anunță comentatorul TV Telekom Sport de la acest joc.

Apoi, în primele minute ale partidei, suporterii i-au luat la țintă cu înjurături și ironii pe Ionuț Negoiță și Nicolae Badea și i-a avertizat: "Dinamo suntem noi!". În plus, cei 500 de suporteri prezenți i-au scandat numele lui Ionuț Lupescu și au înjurat partidul aflat la guvernare.

Ionel Dănciulescu, directorul general al clubului, s-a rezumat să nu facă prea multe comentarii legate pe acest subiect: "Mai multe detalii poate să vă dea doar domnul Negoiță. Eu fac fotbal, asta am făcut mereu. Asta e meseria mea de bază. Lucrurile legate de vânzarea clubului către un domn șeic nu le cunosc".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii