Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Revine la antrenamentele lui Dinamo: "Poate intra în calcule pentru meciul cu Sepsi"

[starttext]






Liviu Gheorghe (18 ani) este gata să revină la antrenamentele lui Florin Bratu, după accidentarea suferită în meciul pierdut cu Juventus, scor 1-2.




A avut noroc, a scăpat de operație, este gata să reintre în programul normal al antrenamentelor.  În urmă cu două săptămâni și jumătate, jucătorul a suferit în prelungirile meciului cu Juventus Colentina (1-2) o entorsă de gradul doi la genunchiul stâng.

Puștiul era speriat de gravitatea accidentării în momentul în care a părăsit terenul, credea că va fi nevoie de o intervenție chirurgicală, detaliu care i-ar fi afectat întregul sezon. Liviu Gheorghe s-a recuperat mai bine decât se anticipa în primele zile de după accidentare și-a început deja alergările ușoare.

Ar fi putut chiar să participe la antrenamentele normale ale echipei, doar că s-a decis ca el să revină la aceste pregătiri imediat după etapa de vineri cu ACS Poli. "Liviu nu ar fi putut juca vineri, așa că n-are rost să fie forțat. Dar, de luni, se poate antrena normal, poate intra în calcule pentru meciul cu Sepsi", au comentat dinamoviștii.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii