Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu propune 4 dinamoviști la națională » Dezvăluie cum a recționat vestiarul legat de vânzare clubului

[starttext]






Dinamo va juca luni, de la ora 18:00, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul va fi  în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.




Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la formația alb-roșie și despre atmosfera din vestiarul "câinilor"

"Dinamo încă mai are de arătat, mai are de șters foarte mult cu buretele. Mai avem multe de demonstrat. La echipă nu se resimt toate discuțiile despre vânzarea clubului. I-am văzut pe jucători la antrenamente. Ei stau deoparte. Pe noi nu trebuie se ne intereseze aceste discuții. Trebuie să ne facem meseria. Sunt siguri că lucrurile vor fi bune la Dinamo.

Mi-e greu să îmi imaginez cu alt patron. Momentan este domnul Negoiță și îi dăm speranțe că se poate face o echipă bună la Dinamo", a declarat Bratu la conferința de presă.

Antrenorul roș-albilor a vorbit și despre jucătorii de la Dinamo care merită convocați la echipa națională.

"Pot spune că o parte dintre jucători au crescut. Văd plăcere și goluri multe marcate. Nistor este într-o formă bună, Hanca este în revenire de formă. Chiar și Daniel Popa poate fi o soluție la națională pentru că a jucat și a marcat. Moldoveanu poate fi și el convocat la naționala de tineret, chiar și la naționala mare. Are încredere și a înscris.

Vreau să văd și să evaluez jucătorii. Vreau să știu pe cine mă pot baza în sezonul viitor și cine va face față rigorii din Liga 1. E posibil să rămână Penedo. Vom analiza fiecare jucător", a adăugat tehnicianul.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii