Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviştii le-au jucat o nouă farsă fanilor FCSB

[starttext]





Dinamoviştii le-au jucat o nouă farsă fanilor FCSB. FOTO | Ce s-a întâmplat pe Arena Naţională, când suporterii PRA îşi pregăteau coregrafia pentru derby-ul cu CFR


Suporterii din Peluza Roş-Albastră vor afişa o coregrafie 3D la derby-ul cu CFR. Deşi, totul s-a vrut a fi secret, rivalii dinamovişti le-au aflat planul şi au făcut totul public pe reţelele sociale.



În sectorul destinat fanilor trupei lui Dică va fi afişat pe o pânză chipul unui ultras alături de cifra 27, numărul titlurilor pe care echipa l-ar putea obţine dacă va triumfa şi-n acest sezon, şi siglele "Steaua Bucureşti" şi "FCSB".

Pe diferite siteuri dedicate suporterilor, cei din Peluza Roş-Albastră au fost întrebaţi ironic dacă vor mai afişa coregrafia stabilită, în condiţiile în care a fost aflată cu multe ore înainte.

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii