Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Mister total la Dinamo. De la "Semnăm un document important", la "lucrurile sunt blocate total"

[starttext]




fcd


Dinamo se vinde. Cel puţin la nivel declarativ. Aceasta este principala ştire în privinţa clubului din Ştefan cel Mare, iar toată suflarea alb-roşie aşteaptă cu sufletul la gură ca tranzacţia să se finalizeze.




În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des despre un şeic care încearcă să preia clubul de la Ionuț Negoită, prin intermediul lui Adrian Thiess. Pe de altă parte, s-a scris de un potenţial cumpărător grec, printr-un intermediar cipriot.


Thiess a oferit ultimele detalii legate de vânzarea clubului Dinamo, în direct la Digi Sport Matinal, iar lucrurile sunt în continuare învăluite în mister. Iniţial, omul de afaceri a declarat că în această săptămână urmează să se semneze nişte acte, după care, în încheiere, a afirmat că "lucrurile sunt blocate total".

"Nu pot să comentez nimic de acest subiect, decât că în această săptămână urmează să semnăm un document important, privind o eventuală tranzacţie. Am constatat discuţia legată de un alt posibil cumpărător. E un lucru foarte bun. Ca şi în sport, competiţia este sănătoasă. Dinamo e un brand valoros şi de aceea sunt mai mulţi potenţiali cumpărători. Unde să vină şeicul? Oficialii clubului Dinamo au spus clar că sunt într-o fază avansată şi au bătut palma cu un grec, cipriot, ce o fi.

Haideţi să aşteptăm să vină la domnul Negoiţă domnul investitor de unde e şi noi ne facem în paralel treaba la Bucureşti, cu cine ştim noi că trebuie să semneze. Situaţia e una extrem de clară. Există un proces câştigat de domnul Badea care e definitiv şi executoriu. El primeşte înapoi tot ce a vândut, pentru că nu a primit suma aferentă tranzacţiei. Acelaşi domn decide pentru culorile, palmaresul lui Dinamo şi aşa mai departe. Acum vă întreb cu ce am greşit? Se spune că domnul Badea e în spatele meu. Domnul Badea vrea să cumpere Dinamo prin mine?

Deocamdată, lucrurile privind venirea şeicului sunt blocate total. Aceşti oameni au cu totul altă mentalitate. Când văd că sunt implicaţi în chestii din astea, domnul şeic, luat la mişto, nu ne interesează că vine şeicul, poate să vină cu cine vrea, nu ştiu dacă cunoaşteţi mentalitatea lumii arabe.", a declarat Adrian Thiess, la Digi Sport Matinal.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii