Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Conform lui Thiess, arabul ar urma să vină în țara noastră în următoarele zile pentru a semna contractul de cumpărare a clubului alb-roșu

[starttext]





Adrian Thiess a revenit în țară din Dubai după presupusele negocieri privind vânzarea clubului Dinamo cu misteriosul șeic arab care ar deține un fond de investiții. Afacerea ar fi pe ultima sută de metri.




Sursele GSP.ro au dezvăluit că șeicul care vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță s-ar fi arătat încântat de ce a auzit despre echipa din România.

În plus, conform lui Thiess, arabul ar urma să vină în țara noastră în următoarele zile pentru a semna contractul de cumpărare a clubului alb-roșu.

"Șeicul și-a anunțat disponibilitatea de a veni la București după ce se va semna acordul între toate părțile care reprezintă această vânzare. Va veni cu avionul dânsului. Se va întâlni cu domnul Nicolae Badea, nu înainte de a avea un acord semnat pregătit de avocații dânsului. Va da un interviu unui singur post de televiziune, de aproximativ 10 minute. Va lua masa împreună cu Negoiță și Badea, după care va părăsi România.

Apoi staff-ul desemnat de dumnealui se va ocupa de partea operativă legată de cumpărarea clubului. Domnul Negoiță a fost informat astăzi de mine cine e beneficiarul tranzacției. Încă aștept un răspuns de la domnul Negoiță. Ideea e de a exista un acord între Badea, Negoiță și fondul de investiții al șeicului. Șeicul e un om extrem de potent financiar. Va explica la București jurnaliștilor ce intenții are legat de clubul Dinamo. În maximum 10 zile acesta va veni în România", a declarat Thiess pentru GSP.

Totuși, în continuare numele acestuia e ținut secret, fapt care alimentează suspiciunile fanilor care privesc cu neîncredere posibila afacere. 

"Nu știu ce s-a discutat la întâlnirea dintre domnul Thiess și omul de afaceri arab. N-am apucat să vorbesc cu domnul Thiess. Știu numele șeicului care vrea să cumpere clubul, dar nu pot să-l fac public deocamdată", a declarat Nicolae Badea pentru GSP.ro.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii